Bivša teniserka i dalje izaziva euforiju, mnogi veruju da je njena lepota nenadmašiva FOTO

Manekenka i teniserka Rejčel Stuhlman nedavno je pobrala simpatije javnosti zbog svog izgleda, ali i domišljate ideje da nekadašnju karijeru teniserke iskoristi za promovisanje sebe u svetu modne industrije.

Četvrtak, 29.09.2022.

11:26

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Prelepa manekenka i bivša teniserka igrala je za "Misuri tigrove", gde je na NCAA listi bila 77.

Milijarderka fotošopirala slike za Instagram, fotografi je snimili kako stvarno izgleda

"Stvarno sam uživala dok sam igrala za Misuri. Najbolji godine moje karijere bile su te dve godine dok sam bila u njihovom sastavu. Volela sam svoj tim i tu atmosferu, energiju i strast koja te tera da ideš dalje", rekla je ona jednom prilikom za strane medije.

Manekenka u prekratkoj haljini jedva prekrila pozadinu FOTO

Danas, ova 26-godišnja devojka uspešno pliva u svetu društvenih mreža, a svoju tenisku karijeru je iskoristila da izgradi nešto novo, nešto profitabilnije za sebe. Iako se više profesionalno ne bavi ovim sportom, Rejčel je broj 1 teniska influnserka koja trenutnim i budićim nadama nudi korisne savete u vezi sa tenisom.

Fotografije sa terena često objavljuje na Instagramu, a kako se vidi iz komentara, mnogi veruju da je jedna od najlepših bivših teniserki.

"Apsolutno prelepa", "Najlepša si", samo su neki od komentara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.