Odavno je nismo videli: Kako danas izgleda Fergi FOTO

Stejsi Ferguson, poznatija kao Fergi (47) ostala je upamćena po nezaboravnim hitovima kao što su Big Girls Don’t Cry i Glamorous, a i danas osvaja svojim pesmama, ali i izgledom.

Utorak, 04.10.2022.

12:10

Izvor: B92

Odavno je nismo videli: Kako danas izgleda Fergi FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Iako je sada ne viđamo tako često, ova bivša pevačica benda "Black Eyed Pease" koja je posle uspešno nastavila solo karijeru, s vremena na vreme podeli fotke na Instagramu i mnogi komentarišu da je "vreme za nju stalo".

Osim uspešne muzičke karijere tokom koje je više puta puta nagrađena Gremijem, Fergi je polje delovanja proširila na glumu, kao i na to što je osnovala svoju modnu liniju i vinariju.

Takođe, ova upešna žena je za magazin Tajm otkrila da je bila zavisna od kristal meta i opisala je taj period kao "dečko sa kojim je bilo veoma teško raskinuti".

Bila je u braku sa američkim glumcem Džošom Dumelom od 2009. do 2019. i imaju sina Eksla Džeka Dumela, koji se rodio 2013. godine.

A danas Fergi izgleda podjednako lepo i harizmatično kao i tokom prve decenije dvehiljaditih kada je bila u jeku slave.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.