Beže od odgovornosti: Muškarci rođeni u ova tri znaka su najveći slabići

Većina žena očekuje od jačeg pola da su snažni i da se u njihovom zagrljaju osećaju zaštićeno i sigurno. Međutim, neki horoskopski znakovi su jednostavno slabići.

Četvrtak, 06.10.2022.

13:52

Izvor: krstarica

Beže od odgovornosti: Muškarci rođeni u ova tri znaka su najveći slabići
Foto: All kind of people/shutterstock

Podeli:


Ribe


Muškarci koji su rođeni u znaku Ribe su pasivni i neodlučni. Skloni su prehladama i često su bolesni. Ovaj znak važi za slabića jer rado sve probleme prebacuje na ženska pleća.

Devica rođena za novinara, Lav za kuvara: Koja je idelana profesija za svaki znak

Vaga

Muškarci Vage poseduju mnogo ženskih osobina, dive se sebi, plaše se odgovornosti, vole da prenesu inicijativu na druge, romantični su i nežni, spori i nesigurni. Mrze vatrene i aktivne žene, sumnjaju u sve i stalno razmišljaju o svemu.

U ovom mesecu se rađaju najveći zavodnici – šta mesec rođenja otkriva o muškarcu

Devica

Muškarac rođen u znaku Device je jak muškarac. Ne poseduje nežne, ženske crte kao prethodna dva znaka i snažnog je karaktera. Ali ponekad je mrzovoljan, nepažljiv i sklon kritikovanju drugih osoba. Zbog svoje preciznosti i striktnosti odaje utisak sitničavosti, pa ako u tome preteruje, postaje nesiguran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.