Krše sve norme i pravila ponašanja – najveći buntovnici Zodijaka

Neki horoskopski znakovi se izdvajaju od drugih po tome što odbijaju ustaljene društvene norme. Oni su rođeni buntovnici.

Petak, 21.10.2022.

13:37

Izvor: index.hr

Krše sve norme i pravila ponašanja – najveći buntovnici Zodijaka
Foto:Shutterstock/DisobeyArt

Podeli:

Vodolija

Vodolije su najveći buntovnici Zodijaka koji imaju čvrste stavove i nemaju strah od autoriteta. Ako misle da je neko pravilo nepravedno, sve će učiniti da ga promene. Uvek su raspoloženi za pokretanje revolucije. Njihov vladar je Uran - planeta radikalnih promena i oni se ne boje rušenja ustaljenih normi.

Ovan

Ne čudi što su impulsivni Ovnovi toliko buntovni. Ovim znakom vlada Mars - planeta akcije, te oni ne mogu odoleti borbi. Ako im neko kaže da nešto ne smeju da urade, oni će to za inat učiniti. Ne podnose nikakve zabrane i ograničenja. U njihovoj prirodi je da preispituju autoritete i slede isključivo svoje instinkte. Suprostaviće se svakome ko pokušava da ih kontroliše.

Strelac

Nije realno očekivati od Strelčeva da budu pristalice ustaljene tradicije. Po prirodi su avanturisti, pa im je najvažnije da uvek mogu biti slobodni i da ih niko ne sputava. Ako se predugo pridržavaju pravila, život im postaje monoton i tada se osećaju zarobljeno, a to ih mnogo izluđuje. Imaju divlji karakter i uvek su spremni na pobunu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.