Ovo su najbolji partneri za Škorpije: Veza sa jednim znakom smatra se "najvatrenijim" spojem

Škorpije su poprilično izbirljive po pitanju odabira partnera. Imaju jaku ličnost, tvrdoglave su i nisu spremne nikome da se prilagođavaju. One su strastvene, intezivne i uvek idu na sve ili ništa pa im treba partner koji će im se potpuno predati.

Četvrtak, 17.11.2022.

15:20

Autor: J.V.

Ovo su najbolji partneri za Škorpije: Veza sa jednim znakom smatra se
Foto: bezikus/Shutterstock

Podeli:

Škorpije žele da pronađu nekoga ko će im dati ljubav, a zauzvrat će mu dati celog sebe i pružiti strast kakvu nikad nije doživeo.

Najbolji partneri

Vodeni Rak i Ribe idealni su partneri za Škorpiju jer oni jedini mogu da razumeju dubinu njenih osećanja. Oni će joj pružiti mnogo ljubavi i zakleti se na vernost, a ona će ih zauzvrat štititi i motivisati da budu hrabriji u životu.

Veza između Škorpije i Bika poprilično je česta, a mnogi je astrolozi nazivaju najvatrenijim spojem u Zodijaku. Ovi se ljudi često prepoznaju na prvi pogled i odmah započnu strastvenu vezu. Iako su oba znaka snažne i tvrdoglave ličnosti, mogu ostvariti skladnu vezu jer imaju slične želje – oboje traže emotivnu i materijalnu sigurnost.

Najgori partneri

Blizanac ga može privući inteligencijom i smislom za humor, ali brzo će shvatiti da se na njega ne može osloniti. Odbiće ga površnost i neodgovornost po kojima je ovaj znak poznat, a i uvek će imati osećaj da mu ne može verovati.

Vodolija joj je zanimljiva, ali brzo je odbija svojom hladnoćom i željom za isticanjem. Ne odgovara joj ni Lav jer su oba znaka jake ličnosti pa će se između njih stalno odvijati borba za dominaciju. Dobro će se slagati jedino u krevetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare