Za jednim znakom svi "polude": Saznajte šta suprotni pol prvo primeti na vama

Jarčevi su jedan od najozbiljnijih znakova kada je u pitanju radna etika, dok su Ribe pune sažaljenja...

Ponedeljak, 21.11.2022.

14:22

Autor: J.V.

Za jednim znakom svi
Foto: Ivanko80/Shutterstock

Podeli:

Ovan

Ovan je neverovatno hrabar i njegova hrabrost isijava kroz sve što radi. Svima su zanimljivi i stalno žele da budu u vašem društvu. Suprotni pol voli optimizam kojim zračite i uvek su dobro raspoloženi kada su sa vama.

Bik

Bikovi su odani i suprotni pol to primećuje kada ih prvi put upoznaju. Kada volite, volite svim srcem i ispunjavate svetlom sve oko vas. Takođe, volite romantiku i svi su zainteresovani za tu vašu slatku stranu.

Blizanci

Nežno i ljupko srce Blizanca je definitivno magnet za suprotni pol. Oni ne mogu da si pomognu pa već pri prvom susretu primećuju koliko ste slatki i simpatični. Iako vas obuzima nervoza kada ste s osobama suprotnog pola, oni to smatraju ljupkim i simpatičnim.

Rak

Rakovi vole umetnost i sve što je kreativno. Suprotnom polu se sviđa ta osobina i potpuno ih osvojite čim počnete da govorite o svojim strastima. Iako ponekad postanete vrlo emocionalni, onima suprotnog pola to uopšte ne smeta i tvrde da je to zapravo osvežavajuće.

Lav

Suprotni pol je odmah privučen veselom naravi Lava. Vi ste neverovatno topli i drugi se osećaju posebno u vašoj prisutnosti. Suprotni pol vidi vašu strast i oduševljava ih vaša sposobnost da obasjate svaki prostor u kom se nalazite.

Devica

Devica je jedan od najodanijih znakova. Nikada ne odustajete od ljudi, čak i ako vam oni daju dobar razlog za to. Neverovatno ste vredni. Oni suprotnog pola obožavaju vašu radnu etiku i ponekad mogu biti čak malo i ljubomorni što vam sve tako dobro ide.

Ovi znakovi su miljenici zvezda: Početkom 2023. godine ostvariće im se dugo očekivane želje

Vaga

Vage su pričljive i suprotnom polu nikad nije dovoljno njihovih priča. Iznenađuju ih vaše duhovite šale i duboki razgovori i ne mogu si pomoći, zaljubljuju se u vas sekundu nakon što vas upoznaju.

Veliki mesečni horoskop za novembar: Blizanci su u rasulu, Devicama se vraća burna prošlost

Škorpija

Škorpije su odlučne i ne dopuštaju da im iko stoji na putu. Za njih prepreke ne postoje. Drugi mogu biti iznenađeni njihovim stavom kada ih upoznaju, ali polako će shvatiti koliko su šarmantni i dragi. Iako ste marljiv radnik, vi ste takođe i pravi, iskreni prijatelj. Vaša lojalnost je ono što najviše osvaja.

Veliki nedeljni horoskop: Rakovi flertuju sa kolegom, Lavovima veliki uspeh na poslu

Strelac

Suprotni pol voli „otkačenost“ Strelca. Vaša buntovnost im je simpatična. Osobe suprotnog pola vole vašu otvorenost i iskrenost. Takođe smatraju da ste neverovatno zabavni, piše Atma.hr.

Jarac

Jarac je jedan od najozbiljnijih znakova kada je u pitanju radna etika. Vama porodica znači sve i osobama suprotnog pola se sviđa ta usmerenost na porodicu. Sviđa im se što ih stavljate na prvo mesto i što planirate da i sami osnujete porodicu jednog dana.

Vodolija

Vodolije su harizmatične i definitivno energične. Uvek pozitivno zračite, vaša duša kao da je izrađena od vatre. Suprotni pol voli vašu spontanost i uvek su sigurni da će s vama imati nezaboravan provod. Vi ste život svake zabave, a oni to obožavaju.

Ribe

Ribe su pune saosećanja i sažaljenja, a to je ono zbog čega sve osobe suprotnog pola luduju za vama. Tako ste ljubazni i šarmantni da oni zbog toga ne mogu ni da zamisle kako bi vas neko mogao pustiti. Takođe im se sviđa vaša mudrost i sposobnost rešavanja bilo kakvih problema. Drugi vole da provode vreme sa vama jer ih vaš optimizam čini srećnijima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare