Ovim znakovima je "prekipelo": Do kraja nedelje će raskinuti emotivne veze

Nedelju pred nama obeležiće kraj komplikovanih odnosa. Takođe, ovi horoskopski znakovi počeće da gledaju svog partnera drugim očima, pa će i krah ljubavi uskoro usledititi. U nastavku teksta pogledajte koji znaci su osuđeni na ljubavnu propast.

Utorak, 22.11.2022.

13:18

Autor: J.V.

Ovim znakovima je
Foto: LightField Studios/Shutterstock

Podeli:

Device

Već duže vremena razmišljate o svojoj emotivnoj vezi i svesni ste činjenicce da vas guši. Kraj nedelje će biti oslobađajuć za vas, jer ćete raskinuti taj problematičan odnos. Od tog trenutka kreće novo životno poglavlje.

Za jednim znakom svi "polude": Saznajte šta suprotni pol prvo primeti na vama

Lav

Vi uporno žudite za duševnim i emotivnim mirom. To, trenutno, ne dobijate od svog partnera i zbog toga patite. Dosad se niste usuđivali da napravite korak napred, međutim ova nedelja će presuditi. I kod vas će doći do kraha emotivnog odnosa.

Ovi znakovi su miljenici zvezda: Početkom 2023. godine ostvariće im se dugo očekivane želje

Vodolije

Vodolije su prošle kroz turbulentan ljubavni život. Trenutno su u vezi koja im ne odgovora i svesni su da im ta osoba ne prija. Vreme je za promene koje će se desiti do kraja nedelje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare