Ko je najlepši reprezentativac Srbije? ANKETA

Fudbaleri Srbije sastali su se večeras sa Švajcarskom, a sudbonosna karta pobede pala je na Švajcarsku, a mi se nažalost vraćamo kući.

Petak, 02.12.2022.

20:51

Izvor: superžena

Ko je najlepši reprezentativac Srbije? ANKETA
Foto:Profimedia

Podeli:

Naime, reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira dalje. Loš start je bio sa naše strane, u početku smo prvi gol primili od Đerdana Šaćirija, a drugi je kasnije dao Aleksandar Mitrović i tako izjednačio rezultat na 1:1.

Kako je dalje tekla igra, naš igrač, Dušan Vlahović dao je sledeći gol i naša reprezentacija je tada povela. Međutim, Švajcarci su sve više napadali i imali šanse, a jednu su iskoristili i tada je Bril Embolo izjednačio rezultat na 2:2. Kada je otpočelo drugo poluvreme, sledeći gol je dao Remo Frojler i tako presudio pobedom Švajcarske sa 3:2.

Vrlo napeta utakmica je bila do samog kraja, puna provokacija i nedoličnog ponašanja suparničke ekipe.

Bilo kako bilo, iako su pred ovu utakmicu mnogi više pričali o ženama fudbalera, sada bi bilo dobro osvrnuti se i na izgled naših igrača. Pripremili smo anketu u kojoj možete da glasate za najlepšeg fudbalera koji je bio u večerašnjoj postavi.

Glasajte!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.