Žena sa najlepšim telom na svetu nikad nije bila srećna, sad je i priznala: "Osećala sam se jadno"

Manekenka Keli Bruk je prema istraživanjima iz 2016. godine proglašena za ženu sa najsavršenijim i najlepšim ženskim proporcijama tela. Međutim, u intervjuu za bitanske medije je istakla da se loše osećala tokom svojih manekenkskih dana, te da joj je vitka figura donela samo probleme.

Subota, 07.01.2023.

15:00

Autor: J.V.

Žena sa najlepšim telom na svetu nikad nije bila srećna, sad je i priznala:
Foto: Profimedia

Podeli:

"Svakog dana su me fotografisali u tom periodu. Sada kada gledam svoje stare slike setim se stvari koje su mi se događale u tom periodu", počela je.

Život je nekome majka, a nekome maćeha; ovo nije fotošop, ovo je Bred Pit u 59. godini FOTO

"Kad prolaziš kroz raskide i teške životne situacije, to se odrazi na tvoju ishranu. Osećala sam se jadno kad sam bila mršava", kaže iskreno Keli Bruk, pa dodaje da je trenutno zadovoljna svojim životom.

Da li se sećate ove bombe osamdesetih? Evo kako danas izgleda u 68. godini FOTO

"Nije baš velika slučajnost što sam sad najzadovoljnija u svom telu. To je zato što volim ono što radim. Obožavam ljude koji me okružuju. Tako da, što si stariji i zreliji, to brzo kapiraš da ti od nekih stvari život ne zavisi", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.