Srpski zet iz Brazila prisustvovao porođaju supruge: "Ne znam koji muškarac bi ovo izdražao" VIDEO

Nekim ženema rođenje deteta je u najlepšem mogućem sećanju, za neke druge to je traumatično iskustvo, a kako porođaj izgleda iz ugla tate?

Utorak, 10.01.2023.

10:29

Autor: M. M.

Srpski zet iz Brazila prisustvovao porođaju supruge:
Foto: Printscreen TV Prva

Podeli:

To ćemo saznati iz prve ruke. Tiago Fereira prisustvivao je rođenju ćerkice, i to u svom stanu. Kako je preživeo, da li se plašio?

To će nam ispričati upravo on, a zašto je sve više parova koji odlučuju da dočekaju dete na ovaj način, pitamo babicu Divnu Miljković.

"Supruga je odlično, supruga i ja smo zaljubljenu u našu Vivijanu. Supruga je dala predlog da se porodi kod kuće. Kada sam prvi put čuo mislio sam da je nešto najluđe, ali kad smo istraživali, shvatili smo da je najnormalnije. Prirodno je da se žena porađa tamo gde se oseća udobno, prijatno,voljeno i d abudemo tu zajedno, kako bi beba došla nas svet sa puno ljubavi", kaže Tiago.

Tijago je objasnio kako je to izgledalo:

"Porođaj je trajao od 15h do 12h sutradan. Gledao sa Dunju (suprugu) kako je sve to izdržala, trpela, svim majkama kažem ko ste jake, svaka vam čast, ne znam koji bi muškarac izdržao".

Ostatak priloga pogledajte u video-materijalu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare