Najkraći dejt u istoriji trajao je svega 30 sekundi, cirkus nastao zbog pitanja: "Voliš li Marvela?"

Onlajn emisija za upoznavanje pretvorila se u pravi cirkus nakon što je fan Marvelovog sveta grubo odbio devojku koja nema iste preference kao i on.

Utorak, 10.01.2023.

18:04

Izvor: B92

Najkraći dejt u istoriji trajao je svega 30 sekundi, cirkus nastao zbog pitanja:
Foto: ProStockStudio/Shutterstock

Podeli:

Kratak spoj

U prvoj ovogodišnjoj emisiji internet šoa za upoznavanje The Button prikazan je vrlo neeprijatan spoj između takmičara Donija i Marije, koji se završio nakon 30 sekundi.

Cilj emisije je da dve osobe sede ispred jednog tastera. Kada on zasvetli crveno, bilo ko od učesnika može da ga pritisne i zameni sastanak sa drugom osobom. Ako oboje izdrže duže od 10 minuta, za sledeći sastanak biće plaćeni svi troškovi. Ipak, sastanak Donija i Marije trajao je samo nekoliko sekundi.

"Voliš li Marvel?"

Kompjuterizirani glas predstavio je Donija, započinjući sastanak pitanjem: "Voliš li Marvel?", a to je bilo dovoljno za početak fijaska.

"Znaš šta, ne", rekla je. "Moj brat gleda Marvel filmove, ali ja se jednostavno ne mogu zainteresovati za anime."

Doni nije mogao da prećuti, te je sa velikim čuđenjem nastavio razgovor.

"Ne možeš da ne voliš Marvel filmove. Neverovatni su", objašnjavajući "to nisu anime, nego heroji koji pokušavaju da zaštite svet".

Neprijatna tišina

Ubrzo je nastala neprijatna tišina, a Marija je htela da pritisne crveno dugme, kako bi završila sastanak. Međutim, Doniju je pretekao, a onda je počeo da diskutuje o svojoj ljubavi prema Marvelovom svetu.

Ideja da se nekome ne sviđa Marvel bila je previše za ovog obožavaoca: "Imam psa po imenu Marvel, to mi je velika stvar", objasnio je dok je Marija odlazila. Video se proširio i na Tviteru, a šale su samo krenule da se nizaju

"Moram da joj se divim što ga je uopšte slušala, bez da ga je uvredila", "Hahaha, uspela je da uvredi fanove Marvela i animea"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare