Hilari Svonk blista na crvenom tepihu: Čeka blizance u 49. godini, o njenoj haljini svi pričaju

Hilari Svonk sinoć se pojavila na dodeli nagrada "Golden Globes" za 2023. godinu, a pažnju je privukao njen trudnički stomačić.

Sreda, 11.01.2023.

13:25

Autor: J.V.

Hilari Svonk blista na crvenom tepihu: Čeka blizance u 49. godini, o njenoj haljini svi pričaju
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumica je za ovu svečanu priliku ponela dugu maslinastu haljinu sa crnim mašnama na ramenim, a društvo na crvenom tepihu joj je pravio budući otac blizanaca Filip Šneider.

Par je tokom fotografisanja razmenio nekoliko strastvenih poljubaca, a trebalo bi i napomenuti da se Filip celo veče nije odvajao od svoje trudne supruge.

Podsetimo, samo pre nekoliko meseci svet je obradovala vest da "zlatna devojka" očekuje blizance u 49. godini života. Glumica i dvostruka dobitnica Oskara Hilari Svonk je u emisiji "Good Morning America" pričala o svojim aktuelnim dešavanjima, a vest da će postati mama obradovala je mnoge.

"Postoji nešto što sam jako dugo čekala, a to je moja sledeća vest - postaću mama. Ne mogu da verujem", rekla je ona tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare