Šta reći, a ne zaplakati? Stilista Hajdi Klum zaslužuje otkaz: "Ako je htela jeftin izgled..." FOTO

Tradicionalnoj dodeli nagrada "Golden Globes" prisustvovala je i bivša manekenka Hajdi Klum.

Sreda, 11.01.2023.

15:12

Izvor: superžena

Šta reći, a ne zaplakati? Stilista Hajdi Klum zaslužuje otkaz:
Foto: Profimedia

Podeli:

Društvo na crvenom tepihu joj je pravio suprug Tom Kaulits koji se na svečanoj dodeli pojavio u elegantnom crnom odelu, te je malo popravio prosek njihovog zajedničkog pojavljivanja.

Hilari Svonk blistla na crvenom tepihu: Čeka blizance u 49. godini, o njenoj haljini svi pričaju

Pa, šta se desilo?

Hajdi Klum je pokrenula diskusiju šire javnosti u vezi sa njenim kontroverznim izborom haljine. Kritike su se ubrzo proširile društvenim mrežama, a radni narod Tvitera nije hteo da zažmuri na ovaj modni promašaj. Manekenka je za dodelu nagrada ponela skupocene svetlucave krpice koje su, i te kako, ostavile, snažana utisak kod većine modnih kritičara, ali i običnih smrtnika.

Salma Hajek istakla savršenu figuru peščanog sata i raskošni dekolte FOTO

Čini se da je ovaj modni promašaj najviše pogodio Hajdine mnogobrojne fanove, a oni nisu bili škrti na rečima da to i napišu.

"Ako je htela jeftin izgled, onda ga je i postigla", "Izvini, ali ovo izgleda kao kostim", "Šta joj se, dođavola, dogodilo, bili su samo neki od komentara koji su se mogli pročitati na Tviteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.