Da li ste znali? Ove "vrele" seks scene iz filmova bi žene probale sa partnerima

Seks ispred ogledala mnogima je tajna fantazija. Možda ste mislili da su filmovi za odrasle rezervisani samo za muškarce, ali varate se!

Četvrtak, 19.01.2023.

15:31

Izvor: zadovoljna.hr

Da li ste znali? Ove
Foto: bezikus/Shutterstock

Podeli:

"Vruće" scene iz filmova često deluju teško primenjive ili čak nisu ni primamljive, ali uvek mogu da vam posluže kao inspiracija za male eksperimente u krevetu. U nastavku pročitajte koje bi to scene iz filomova žene mogle da isprobaju.

Pokazali tajni znak svingera, pa doživeli neprijatnost: "Počeli su da nam se smeškaju" VIDEO

Seks ispred ogledala

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera je uzbudljiv, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno doživljavanje vrhunca, prema tome ne ustručavajte se da ispunite ovu fantaziju.

Eksperimentisanje sa seksi igračkama

Seksualne igračke mnogim parovima su još uvek tabu-tema. Međutim, žene koje su npr. isprobale igru sa vibratorom ili stimulirajućim prstenom i te kako znaju koliko takva sitnica može razbuktati strasti. Naime, pomagala dokazano pojačavaju ženski orgazam, a kada ih u ruke uzme njihov partner, događa se nezaboravan vrhunac.

Koliko partnera vam treba da biste znale da odaberete "onog pravog?"

Uloga domine

Mit o tome kako žene vole da budu pasivne u intimnim trenucima treba što pre da zaboravite. Pripadnice lepšeg pola i te kako vole da budu dominantne u krevetu i da preuzmu inicijativu i kontrolšu svog partnera. Deo te fantazije je i ispunjavanje svih želja dama u tom trenutku.

Ovu pozu u seksu muškarci prvo odbijaju, a onda ostanu bez teksta

Seks sa povezom preko očiju

Povez na očima sprečiće predvidljivost tokom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji će deo vašeg tela "sleteti" poljubac ili dodir vašeg partnera, sva čula se bude u intenzivnom iščekivanju.

Seks na javnom mestu

Glavna tema mnogih filmova za odrasle. Reč je o spontanom i vatrenom seksu na udaljenoj plaži ili nekom drugom javnom mestu koje je dovoljno skriveno da omogući partnerima eksploziju strasti, a da to ipak niko ne vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare