Zlatni presek presudio, ovo je najlepši muškarac na svetu – a nije Bred Pit FOTO

Zvezda popularne Netfliksove serije "Bridgerton" Rege-Džin Pejdž proglašen je najlepšim muškarcem na svetu.

Četvrtak, 26.01.2023.

08:17

Autor: J.V.

Zlatni presek presudio, ovo je najlepši muškarac na svetu – a nije Bred Pit FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Britanski estetski hirurg dr Džulijan De Silva koristio je matematičko mapiranje lica - popularnu metodu u plastičnoj hirurgiji. Ona je bazirana na antičkoj metodi "zlatnog preseka", "božanskog preseka", te je ovim postupkom utvrđeno da se fizičke karakteristike gore pomenutog glumca podudaraju sa zlatnim presekom (93.65 odsto)

Zlatni presek presudio: Ovo je najlepša žena na svetu FOTO

"Rege-Džin Pejdž je odneo titulu najlepšeg zbog razmaka između očiju koji je savršen, a i položaj njegovih očiju je zaradio visoku ocenu. Takođe, on ima klasično lepo lice i prelepe smeđe oči. Njegove savršeno oblikovane usne takođe su dobile visoku ocenu, a jedina niža ocena koju je dobio bila je širina i dužina nosa", otkrio je dr De Silva.

I u kućnom izdanju, Nikol Šerzinger mora po svaku cenu da izgleda zavodljivo FOTO

Drugo mesto zauzeo je glumac Kris Hemsvort (93.53 odsto), a treće mesto je pripalo Majklu B. Džordanu (93.46 odsto). Pevač Heri Stajls zauzeo je četvrto mesto (92.40 odsto)

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.