Devojka podelila savete za ljubavne sastanke: "Ako čujete ove tri stvari, bežite glavom bez obzira"

Upoznavanje i uspostavljanje romantičnog odnosa često ne ide lako, a jedna devojka je na Tiktoku objasnila da ne bi trebalo da ulažemo svoje vreme u odnos ako čujemo tri stvari od osobe u koju smo zainteresovani.

Petak, 27.01.2023.

15:20

Izvor: Prva.rs/S.D

Devojka podelila savete za ljubavne sastanke:
Foto: Lucky Business/Shutterstock

Podeli:

Sabrina Zohar je istakla da bi trebalo da bežimo glavom bez obzira ukoliko čujemo tri rečenice od osobe sa kojom smo tek počeli da se zabavljamo.

Za sve ljubitelje oralnog seksa: Nova "Kivin" metoda menja sve što ste znali o ovoj predigri

Jedna od tih je: "Ne tražim ništa ozbiljno".

To nije poziv da se dokazujete i da mu pokažete kako ste vi zapravo sjajni, on vam otvoreno govori da ćete biti povređeni i iskren je u vezi sa tim, tvrdi Sabrina.

Bliznakinje su u vezi sa istim muškarcem i imaju jedan cilj – da u isto vreme ostanu trudne FOTO

Druga je "Previše si dobra za mene".

"Svi želimo najbolje za sebe, a ako vam neko kaže da ste previše dobri za njih, i d avas ne zaslužuju, to je samo suptilniji način da vam kažu da će vas povrediti", navodi ona.

Talas, vulkan i lavina – tri vrste ženskog orgazma koje se lako prepoznaju, a kako se postižu?

Kao treću rečenicu navodi primer kad vaš novi partner sve svoje bivše naziva "ludim".

To, kako tvrdi Sabrina, samo znači da nisu preuzimali odgovornost za svoje ponašanje.

"Vezu čine dve osobe. Ne može baš svako da bude narcis i loša osoba, ali ako je tako, zašto si to dozvolio, zašto si ostao u tom odnosu," kaže ona, dodajući d aje imala iskustvo sa čovekom koji je svoje bivše devojke nazivao "ludim".

U komentarima su pohvalili Sabrinu, govoreći joj da je u pravu i da ljudi zaista treba da obrate pažnju na te "crvene zastavice".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.