Najlepša mama TikToka otkrila tajnu vitke linije – a nije fizička aktivnost FOTO

Manekenka Debi Pjer jedna je od najpoznatijih lica TikToka, a slavu na pomenutoj društvenoj mreži zaradila je zahvaljujući svom fizičkom izgledu.

Četvrtak, 02.02.2023.

15:32

Izvor: Super žena

Najlepša mama TikToka otkrila tajnu vitke linije – a nije fizička aktivnost FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Debi Pjer je, takođe, i mama dvoje dece koja ima 32 godine, a njeni mnogobrojni pratioci imaju samo reči hvale za fit figuru.

Trebalo bi napomenuti da je fotoreporteri često prate ulicama američkih gradova, te neretko Debine fotografije "osvanu" na društvenim mrežama i u medijima - uglavnom, u bikiniju i to na plaži u Majamiju.

Podsetimo, Debi Pjer je još u tinejdžerskim danima počela da se bavi manekenstvom, te sada uživa u plodovima svog rada. Već 12 godina je u srećnom braku sa Patrikom Flemingom sa kojim ima dvoje dece, a sudeći po fotografijama, manekenka izgleda kao da je u svojim dvadesetim godinama.

Tajna njene vitke linije nije u redovnoj fizičkoj aktivnosti, već u specifičnom načinu ishrane. Kako je jednom istakla za strane medije, Debi na svake dve nedelje, po tri, četiri dana, pije sveže ceđene sokove, a to je, kaže, pravi detoks organizma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare