Njena prirodna lepota je prokletstvo; Salma Hajek: "Nisu mi dali da glumim jer sam pojam seksepila"

U najnovijem intervjuu za magazin "GQ" čuvena meksička glumica Salma Hajek priznala je da su je lepota i seksepil sputavali tokom devedesetih godina.

Utorak, 07.02.2023.

09:04

Autor: J.V.

Njena prirodna lepota je prokletstvo; Salma Hajek:
Foto: Profimedia

Podeli:

Kako je istakla, retko ko joj je nudio filmske uloge u komedijama, jer je u holivudskim krugovima bila pojam seksepila, a to, kaže, ne ide ruku pod ruku sa duhobitošću.

"Nije dozvoljeno da budeš smešna, ako si već jer", rekla je ona, te dodala:
"Celi svoj život sam htela da glumim u komedijama, ali ljudi mi nisu dozvoljavali. Stalno su mi pričali:' Ti si seksi, pa ne možeš da budeš smešna'. Ne samo da nisi smeo da budeš pametan tokom devedesetih, nego nisi smeo da budeš ni duhovit".

Salma je istakla da se celokupna situacija promenila kada je upoznala glumca i producenta Adama Sandlera. On joj je dao ulogu u komediji "Grown ups" (2010.), a od tog trenutka njena karijera filmske glumice krenula je u potpuno drugom smeru, u smeru komedija.

"Konačno, moja seksualnost nije jedina stvar koja se ceni. Sada radim sve filmske žanrove, i to u razdoblju života u kojem su mi rekli da će mi isteći rok trajanja i da ću biti bez posla. Nisam ni tužna, ni ljuta, samo se smejem tim komentarima", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare