Žena bezvremenske lepote iznova i iznova oduševljava – Mišel Fajfer, kraljica crvenog tepiha FOTO

Mišel Fajfer (64) se pojavila na premijeri filma Ant-Man and the Wasp: Quantumania u Los Anđelesu i podsetila nas zbog čega je i dalje mnogim generacijama omiljena glumica...

Utorak, 07.02.2023.

14:34

Autor: M. M.

Žena bezvremenske lepote iznova i iznova oduševljava –  Mišel Fajfer, kraljica crvenog tepiha FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Iskreno, ko je ne voli?

Njena impresivna karijera je počela ranih osamdesetih, da bi veću pažnju privukla ulogom u filmu Lice sa ožiljkom iz 1983 godine. Glumila je u kultnim ostvarenjima Doba nevinosti, Jednog lepog dana, Tekila sanrajz, Opasni umovi, Povratak Betmena... I zajedno sa Šeron Stoun, Meg Rajan, Meril Strip, smatra jednom od najpoznatijih, najboljih, najpopularnijih holivudskih glumica.

Pauzu u karijeri je napravila početkom dvehiljaditih kako bi se posvetila porodici. U braku je sa producentom Dejvidom Kelijem i imaju dvoje dece - Klaudiju i Džona. Pre nego što je upoznala Dejvida, Mišel je pokrenula proces za usvajanje deteta, te je Kladudija zvanično postala Mišelina kćerka u martu 1993. godine, a naredne godine Mišel je rodila sina:

"S godinama dobijamo jasnu sliku o tome šta su nam prioriteti, o tome ko smo i šta možemo i šta smo voljni da istrpimo. Dok se u mladosti trudimo da zadovoljimo sve oko sebe, kad dođete u neke godine, vreme je da se posvetite isključivo sebi i prestanete da se stresirate oko sitnica", rekla je.

Sinoć je u crnoj pripijenoj haljini sa zlatnim detaljima i neponovljivom harizmom Mišel je samouvereno koračala crvenim tepihom i iznova i iznova oduševila sve prisutne.

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare