Jedna od najlepših Francuskinja ima uspešnu karijeru i buran ljubavni život

Leticija Kasta (44) je krasila više od 100 naslovnih strana poznatih časopisa poput Kosmopolitana, Voga i Ela i tokom devedesetih godina, bila je nezaobilazna manekenka na prestižnim modnim revijama.

Utorak, 07.02.2023.

20:04

Autor: M. M.

Jedna od najlepših Francuskinja ima uspešnu karijeru i buran ljubavni život
Foto: Profimedia

Podeli:

Karijeru modela je započela 1993. kad je imala 15 godina - prišao joj je agent pariske agencije Madison Models, i to dok je pravila zamkove od peska na plaži na Korzici. Njena nestvarna lepota je očarala i direktora francuskog magazina El i jako brzo je počela da radi kampanju za brend Gass.

Tri godine kasnije počela je saradnja sa modnom kućom Victoria’s Secret, a našla se i na naslovnicama Sports Illustrated Swimsuit Edition.

Njen privatni život je veoma interesantan. Iz veze sa fotografom Stefanom Sednuijem je dobila ćerku Sahtin. Nakon te veze bila je verena za italijanskog glumca Stefana Akorsija sa kojim ima dvoje dece. Ipak, ni ta veza nije potrajala, te se udala za Luja Garela, francuskog glumca s kojim je godine dobila sina:

"Imam decu različitih uzrasta i stvarno vidim razliku između moje 20-godišnje ćerke i najmlađe koja ima 12 i koja je već potpuno istinski svesna sveta oko sebe, ali ima i mnogo optimizma i poštovanja. Moram da balansiram između tri generacije, da motivišem starije i prekorevam mlađe", rekla je.

Leticija je i dalje aktivna u svetu mode i filma i snima prestižne kampanje i filmove. A kako danas izgleda, pogledajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare