Završila u bolnici zbog filera, kao pčele da su je izujedale – "užasno i bolno" FOTO

Doktori specilisti često ističu da svaka intervencija sa sobom nosi i određeni rizik, a sa njom se susrela i Ema Kornet .

Petak, 17.02.2023.

08:10

Autor: M. M.

Završila u bolnici zbog filera, kao pčele da su je izujedale –
Foto: Profimedia

Podeli:

Devojka je svoje iskustvo podelila na Tiktoku, a poneti ovim primerom, kao i primerima iza naše zemlje i regiona, obavezno se prvo posavetujete sa lekarom i birajte proverene klinike i iskusne doktore.

Osamnestogodišnja Ema Kornet iz Kentakija opredelila se za jednu od najtraženijih estetskih korekcija, koja je nažalost krenula po zlu.

Ema je izabrala lokalnog kozmetičara i želala da minimalno poboljša volumen usana, ali nakon injekcije, usta su počela da otiču i kako je rekla "mislila je da će pući":

"Otišla sam na samo malo prirodnog punjenja, to je sve što mi je trebalo", rekla je. Istakla je da je iskustvo bilo užasno i veoma bolno.

Alergijska reakcija na filere je brzo počela, a zbog straha i jakog bola Emi su morali da pomognu drugi lekari.

Zahvat sa filerima je izveden krajem decembra, a posle nekoliko dana, Ema je prijavila da se otok smanjio, ali i da su usta izgledala kao pre zahvata. Istakla je da "nije očekivala da će postati viralna, ali da je srećna što je podelila svoje iskustvo i nada se da njena serija slika upozoriti druge".

*ALT

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.