Najbolje poze za seks na "brzaka" koje će razbuktati strasti

Činjenica je da nemamo uvek vremena da satima ležimo na krevetu kraj voljene osobe i sa njom nežno vodimo ljubav do zore. Takođe, nemamo uvek vremena ni za višečasovno ljubljenje i romantično zavođenje. Ponekad ste jednostavno u žurbi, ali ste previše uzbuđeni da biste mogli da odložite zadovoljstvo do pogodnije prilike. Postavlja se pitanje: šta uraditi u takvoj situaciji?

Utorak, 07.03.2023.

14:57

Izvor: Ženski magazin/Ž.J.​

Najbolje poze za seks na
Foto: Nomad_Soul/Shutterstock

Podeli:

Jednostavno, ono što vam je potrebno je seks na brzaka. Međutim, to svakako ne znači da on mora da bude grub i nespretan. On može doduše tako izgledati jer ne možete da obuzdate sva ta intenzivna osećanja, ali u pravoj pozi može itekako da bude vrlo prijatan. Koje su to najbolje poze za seks na brzaka, otkrivamo vam u našoj galeriji.

Žene otkrile koja je idealna veličina muškog "ponosa", jedna stvar je ipak bitnija od dužine

"DOGGY STYLE"

Ova poza za seks je ona koja pruža ogromno zadovoljstvo kako devojci, tako i momku. Ona omoguća dovoljno penetracije momku i udara tačno u G-tačku kada se reč o devojci. Samim tim ona je savršena kada nemate mnogo vremana za gubljenje i želite brzo da dođete do orgazma. Sve što je potrebno jeste da stanete ispred svog momka na sve četiri i da mu prepustite da vas odvede do zvezda.

Metoda koja sprečava raspad braka doživela "bum" na mrežama: Šta znači formula "2-2-2"?

POZA LOTUSA

To što ste odabrali seks na brzinu, ne znači da vaše emocije ne mogu biti uključene u celu priču. Ova poza za seks je savršena kombinacija brzog dolaska do zadovoljstva i međusobnog ispoljava emocija. Kada ste obmotani jedno oko drugog, ne samo da ćete brzinom svetlosti dostići vrhunac već ćete imati i to zadovoljstvo da jedno drugo gledate u lice dok ga dostižete.

STOJEĆI POLOŽAJ

Ništa nije tako uzbudljivo kao vođenje ljubavi u stojećem položaju. Kada nemate mnogo vremena, a osećate kao da će vam prepone eksplodirati ako se ne prepustite vrelom seksu, najbolja poza za vaš brzinski užitak je ona u kojoj samo prepuštate vašem partneru da vas dohvati za kukove s leđa. Ova poza je još "ukusnija2 ko se izvodi pod tušem.

KAUBOJKA POZA

Najefikasniji način da žena dođe do vrhunca je kada ona vlada situacijom. Samim tim, ako želite seks na brzaka ne možete da pogrešite sa pozom kaubojke. Takođe, ne morate da brinete zbog užitka vašeg momka, jer će on biti i više nego oduševljen kada preuzmete inicijativu. Zamislite samo kakav ćete mu savršen pogled pokloniti dok budete sedeli na njemu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.