Velika prolećna akcija portala B92 BUDI BOLJA BILO GDE

B92 kao odgovorni mediji je kroz svoj višegodišnji projekat KAKO SI prepoznao temu mentalnog zdravlja kao jako važnu.

Nedelja, 12.03.2023.

10:38

Izvor: B92

Velika prolećna akcija portala B92 BUDI BOLJA BILO GDE
Foto: shutterstock/B92

Podeli:

Nakon velikog broja akcija koje smo sproveli u saradnji sa brojnim stručnjacima, relevantim zdravstvenim ustanovama, ambasadorima projekta, ovog puta odlučili smo da prvi dan proleća iskoristimo za novu inspiraciju, entuzijazam...

Poletni smo da projetku damo još jedan talas u vidu zdravlja, fizičke aktivnosti, zdrave ishrane, sporta i zato krećemo 20. marta sa akcijom BUDI BOLJA BILO GDE.

Apelovaćemo na naše postojeće čitaoce i potencijalnu mlađu demografiju putem društvenih mreža koje su nam u fokusu, da iskoriste proleće i da se uz našu pomoć aktiviraju, razmrdaju i uz savete stručnjaka koji će biti dostupni na našim platformama pronađu inspiraciju i da se na ovaj način bave sobom.

U okviru naše akcije, planirali smo lajvove na Instagramu Superžene i Fajsbuk stranici Superžene, sa fintes istruktorima, joga učiteljima, nutricionistima. Naravno da čekamo i vaše predloge i rado ćemo oslušnuti šta biste voleli da vidite, kao i da podelite sa nama slike sa vaših treninga, fotke zdravih obroka, deliće vaše rekreacije...

Bavićemo se i zdravom ishranom i u fokus ćemo staviti hranu, tj. kako hranom do boljeg zdravlja, raspoloženja. Jedna od bitnih tema biće i digitalni detoks i kako ga sprovesti.

Mnogi interesantnih tema vas očekuje u domenu zdravlja, zato vam predlažemo da nas već sada zapratite i, redovno pratite naše objave na mrežama Instagramu, Fejsbuku, Vajberu jer uskoro polećemo!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare