Selena Gomez: "Lagala sam da mi ne smetaju kritike o izgledu, zapravo sam plakala"

Pevačica Selena Gomez rekla je da je lagala da na nju ne utiču negativni komentari na račun njenog izgleda. Priznala je da je zbog takvih ružnih komentara plakala.

Nedelja, 12.03.2023.

14:28

Izvor: index.hr

Selena Gomez:
Foto: Profimedia

Podeli:

"Lagala sam. Otišla bih na internet, objavila bih sliku i rekla bih: 'Nije važno. Ne prihvatam šta govorite'", rekla je pevačica u dokumentarnoj seriji Dear.

Godinama je posramljuju zbog izgleda

Gomez, koju poslednjih godina redovito posramljuju zbog izgleda, rekla je da se pretvara da je komentari trolova ne dotiču na internetu i da ponekad ode u svoju sobu i plače jer "niko ne zaslužuje da čuje takve stvari".

"Objavljivala sam da mi ne smetaju komentari samo zato što nisam želela da smetaju drugim ljudima koji doživljavaju isto. Kritikovati nekoga zbog izgleda, toga ko su oni ili koga vole jednostavno nije fer", rekla je Selena.

Pre devet godina dijagnostikovan joj je lupus

Seleni je 2014. godine dijagnostikovana autoimuna bolest lupus, zbog koje je počela da pije lekove koji uzrokuju promene u kilaži. "Bilo me je sramota što sam se udebljala zbog bolesti", rekla je Selena.

Podsetimo, Selena redovno objavljuje svoje nefiltrirane fotografije i progovara o varijacijama u težini i problemima s mentalnim zdravljem. Jednom prilikom je rekla da smatra da je "savršena baš onakva kakva jeste i ne dopušta da joj iko kaže drugačije."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare