"Muž želi da se odselim nakon 21 godine braka" – a razlog je poražavajući

Jedna je žena za tabloid San (The Sun) ispričala kako joj je njen muž rekao da se nakon 21 godine braka mora iseliti iz kuće.

Ponedeljak, 13.03.2023.

14:05

Izvor: B92

Foto: fizkesshutterstock

Podeli:

Ona ima 51 godinu, a on 49 te joj je to drugi muž. Priznaje da se u zadnje vreme često svađaju zato što ona čuva svoju sedmogodišnju unuku tri dana nedeljno nakon škole, prenosi Večernji.

Naime, njen muž smatra da njena ćerka treba pronaći alternativnu brigu o detetu, ali ona je samohrana majka koja to ne može da priušti.

Takođe, žena kaže kako muž više ne želi ni finansijski da joj pomaže pa joj tako neće pomoći da plati popravak njenog starog automobila jer sebi želi kupiti novi sportski auto. Velika svađa dogodila se prošle nedelje kada je njen muž hteo da gleda utakmicu, ali njena je unuka gledala crtiće na televizoru.

Nakon toga on joj je rekao da se mora odseliti. Žena kaže da je šokirana ovim i da je nikada pre nije pokušao izbaciti. Pita se prolazi li on kroz krizu srednjih godina.

Ekspertkinja za odnose odlučila joj je odgovoriti i pomoći s problemom u kojem se našla. Ona kaže da bi muž mogao prolaziti kroz krizu srednjih godina, ali i da je možda ljubomoran na pažnju koju žena posvećuje svojoj unuci.

Preporučuje joj da kada se stvari malo smire, pokuša razgovarati sa svojim mužem i saznati šta se zapravo događa. Takođe, ne bi bilo loše da ga motiviše da provodi vreme s unukom kako bi se zbližili: "Možda bi joj mogao pomoći oko zadataka ili je naučiti nekom novom sportu".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.