Za suprugu kaže "ne želim modela, želim pravu ženu" – novom fotkom opet sve oduševio FOTO

Pirs Brosnan (70) je na svom profilu na Instagramu objavio selfi sa suprugom Kili Šej Smit (60) sa plaže Mulaghderg u Irskoj.

Sreda, 15.03.2023.

07:47

Autor: M. M.

Za suprugu kaže
Foto: Profimedia

Podeli:

Glumac i novinarka su u braku još od 2001. godine, a na fotografiji koja naprosto zrači ne možemo da ne primetimo da par i dalje izgleda srećno i uživa u irskom krajoliku:

"Sreća Iraca bila je s nama dok nas je sunce obasjalo tokom snimanja filma 'Četiri pisma ljubavi'", napisao je glumac u objavi.

Podsetimo, Pirs i Kili imaju i dva sina, Parisa i Dilana. Glumac se godinama suočavao s napadima na svoju suprugu, koju su napadali zato što je dobila na težini i tvrdnjama da je on "mogao bolje".

"Obožavam svaku oblinu njenog tela. Ona je najlepša žena u mojim očima. A i zato što je majka moje dece. Ponosan sam na nju i uvek nastojim da budem dostojan njene ljubavi", odgovorio je Brosnan jednom prilikom na zlobne komentare.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.