Rijanin dijamantski autfit: Cena? Tek par miliona dolara

Na afterpartiju posle dodele Oskra, popularne pevačice Bijonse i njenog supruga Džej Zija, među brojnim zvanicama pojavila se i Rijana.

Sreda, 15.03.2023.

10:48

Izvor: Super žena

Rijanin dijamantski autfit: Cena? Tek par miliona dolara
Foto: Profimedia

Podeli:

Rijana, koja važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda, ali i za ikonu stila, opredelila se za skupocenu kreaciju koja je bila više nego zanimljiva svim stranim medijima.

Zvezda je zablistala u srebrnoj kreaciji sa ogromnim ogrtačem, koji je specijalno za nju dizajnirao kreativni direktor Valentina, Pjerpaolo Pičoli. Grudnjak i šorts imaju svoje dodatke u vidu dijamantskog lančića u vrednosti od 1,8 miliona dolara.

Uz to je nosila dijamantsku ogrlicu od 96 karata roze dragog kamena, minđuše u obliku cveća od 12 karata i prsten. Nakit je ukupno vredeo 2,67 miliona dolara, piše Pejdž siks.

Podsetimo, vest da očekuje svoje drugo dete sa partnerom Asapom Rokijem otkrila je kada je prošlog meseca nastupala na poluvremenu Super boula. Osnivačica brenda Fenty Beauty majka je dečaka, čije ime još nije otkrila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare