Ćerka Džulije Roberts je mamina slika i prilika, ali ona ne želi pažnju medija FOTO

Glumica se trudi da omogući deci normalno odrastanje, a njena 18-godišnja ćerka ni sama nije ljubiteljka popularnosti i glamuroznih događaja.

Petak, 26.05.2023.

14:06

Izvor: B92

Ćerka Džulije Roberts je mamina slika i prilika, ali ona ne želi pažnju medija FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Holivudska ikona Džulija Roberts je od 2002. godine u braku s direktorom fotografije Danijelom Moderom, s kojim ima troje dece i vodi miran porodični život.

Par je u novembru 2004. godine dobio blizance Hejzel i Fineasa, a potom je tri godine kasnije na svet stigao i sin Henri.

Glumica se svojski trudi da sakrije svoju privatnost od predstavnika medija, što joj uglavnom uspeva, a ona odlično balansira život posvećene mame i jedne od najvećih svetskih zvezda.

Zahvaljujući tome što nisu poznata lica, deca Džulije Roberts vode normalne živote, kao njihovi vršnjaci. Tek u retkim situacijama njena porodica je izložena pogledima javnosti zbog paparaca koji su im stalno za petama, a posebno je to slučaj sa Hejzel, koja mami često pravi društvo tokom kupovine.

Ipak, iako se obično klone medija, jedno od njihove dece pre dve godine dominiralo je šou-biz rubrikama širom sveta – kada je Hejzel prošetala s tatom crvenim tepihom na Kanskom festivalu.

Tada 16-godišnja Hejzel bila je Moderova pratilja na premijeri filma "Dan zastave", a iako se inače kloni ovakvih prilika, izgledala je vrlo lepo u elegantnoj košulja-haljini.

Foto: Profimedia

Kako je njena mama Džulija Roberts tada pričala, devojčica je sama osmislila svoj izgled za crveni tepih, i to bez mnogo truda.

Ona je jedinstvena devojčica. Pričali smo video-pozivom pre nego što su izašli. Ona je ležala na krevetu, a ja sam je pitala: "Koliko je sati? Kada krećete?", a ona mi kaže da tata stavlja kravatu i da izlaze. Pitala sam je: "Jesi li ti spremna?", a ona mi kaže da jeste. Ipak, nije izgledala spremno, imala je podignut konjski rep. Pitala sam je hoće li da stavi malo ajlajnera, a ona je odgovorila: "Nisam ni ponela ajlajner, mama, o čemu pričaš" – ispričala je Džulija.

"Mislim, kome treba ajlajner? To je 'samo' Kan", dodala je glumica kroz smeh.

"Ona je samo izašla s tatom i ništa drugo je nije zanimalo."

Mnogi, inače, komentarišu da je Hejzel ista majka, kao i ostala deca koju ima s Moderom, ali Džulija nije tako sigurna.

"Uvek mislim da liče na mene, a onda Deni dođe kući s posla i pomislim "Oh, da, ti, na tebe liče", priznala je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare