Lepa Dileta kad je "nespremna": Stvarni izgled sportske novinarke mesec dana nakon porođaja FOTO

Atraktivna sportska novinarka privlači veliku pažnju gde god se pojavi - s razlogom je ovih dana paparaci u korak prate.

Četvrtak, 21.09.2023.

08:24

Izvor: superžena

Lepa Dileta kad je
Foto: Profimedia

Podeli:

Najpoznatija sportska novinarka, Italijanka Dileta Leota (32) za koju mnogi tvrde da je i najlepša, porodila se pre samo mesec dana i već se vratila na posao, a izgleda kao da trudnički stomak i višak kilograma nikad nije ni imala.

Pre nešto više od mesec dana je prvi put postala majka, kada su ona i njen partner, fudbaler Luis Karius dobili devojčicu.

Popularni par su paparaci uhvatili u Milanu dok su sedeli u jednom kafiću i šetali, uživajući u zajedničkim trenucima, a iako nisu poveli bebu uz Diletu je bio njen kućni ljubimac kojeg je sve vreme pazila.

Foto: Profimedia

Atraktivna Italijanka izgleda neverovatno s obzirom na to da se porodila 16. avgusta, a za ovaj opuštajući dan izabrala je ležernu kombinaciju i štikle. Crne široke pantalone i uska bela majica savršeno joj pristaju, a ona, otkako je postala majka, blista još više.

Foto: Profimedia

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.