Isterali ga iz države, previše je privlačan: Sad je "najlepši na svetu" i težak 10 miliona

Neobičan skandal ga je proslavio, pa danas uživa u bogatstvu, a na društvenim mrežama je veoma popularan.

Petak, 22.09.2023.

15:07

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Omar Borkan Al Gala postao je poznat javnosti zbog toga što je, navodno, proteran iz svoje zemlje, Saudijske Arabije, iz razloga što je "previše privlačan". Na društvenim mrežama je veoma popularan, pa na Fejsbuku ima više od 2.4 miliona pratilaca, dok ga na Instagramu prati njih oko 1.3 miliona.

Rođen je 1990. godine u Bagdadu, a odrastao je u Dubaiju, posle čega se preselio u Vankuver kako bi gradio glumačku i manekensku karijeru. Slavu je stekao nakon neuobičajenog skandala 2013.

Navodno je proteran s kulturnog festivala na kojem je radio kao promoter, jer ga je tamošnja verska policija smatrala previše seksepilnim. Ova vest punila je naslovnice stranih medija, a on je zatim dobio nezvaničnu titulu "najlepšeg muškarca na svetu".

Kasnije je iz ambasade Saudijske Arabije stiglo saopštenje u kojem je bilo objašnjeno da nije proteran iz države, već je od njega traženo samo da napusti festival.

Devojke su naprosto lude za njim, traže mu autograme gde god se pojavi, a zanimljivo je da je njega upravo ovaj skandal proslavio. Danas je slavni model, ima bogatstvo u vrednosti od 10 miliona dolara, vozi skupe automobile i poseduje veliku kolekciju istih.

Žene mogu odahnuti, jer je trenutno slobodan, ali iza sebe ima jedan propali brak. Tri godine je bio u braku s modnom dizajnerkom iz Jordana, a od 2018. je razveden. Godinu dana nakon venčanja, 2016, dobili su sina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.