Pre 23 godine snimila je najveći hit sa Merlinom, a onda je nestala: Sada živi na selu i čisti štalu

Hrvatska pevačica Ivana Banfić bila je na vrhuncu muzičke karijere kada je odlučila da se naprasno povučere. Odlučila se za mirniji život - na selu sa suprugom Krunom Ladišićem i sinom Janom.

Nedelja, 19.11.2023.

12:39

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Iako je odlučila da napravi distancu od medijske pažnje, Ivana je ostala aktivna na društvenim mrežama. Često deli fotografije na Instagramu svoje svakodnevice, te je neretko viđamo u prirodnom izdanju, sa gumenim čizmama i lopatom u ruci kako čisti seno, okopava, sadi i slično.

"Želeli smo kao porodica promenu i da isprobamo drugačiji način života od tog urbanog. Do tada sam 20 godina živela na štiklama, u uskim haljinama i bila vlasništvo medija, uvek sam morala da budem sjajna, i morala sam da budem lepa. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Preuređujemo staro seosko imanje i tamo živimo. Nije možda tako jednostavno i bajkovito kako se činilo", rekla je pre nekoliko godina za hrvatske medije, a danas u potpunosti živi seoski život.

"Za vikend sam se bogme naradila, plastenik i vrt su spremni za nove plodove. Najbolje se osećam u prirodi, kad sam u dodiru sa zemljom i imam crno ispod noktiju, crni "frenč", bez šminke, bez štikli, sva umuljana u blato... - napisala je jednom Ivana.

Muzičku karijeru nije u potpunosti prekinula. Vanvremesnki hit "Godinama" koji je snimila u duetu sa Dinom Merlinom se i dan-danas sluša, a nije tajna da je rado viđen gost na Merlinovim koncertima.

Tako smo imali priliku da je vidimo u Puli, ali i sinoć u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.