Nena Vidić, žena sa stilom koju porede sa Monikom Beluči FOTO

Jedna od naših najpoznatijih pevačica koja je muzičku karijeru gradila u inostranstvu, a odnedavno uspešno pronalazi put do publike i u Srbiji, gde se vratila, važi za ikonu stila i upravo zbog toga i zbog njenog prirodnog izgleda i lepote porede je sa slavnom Monikom Beluči.

Ponedeljak, 20.11.2023.

19:28

Izvor: superžena

Nena Vidić, žena sa stilom koju porede sa Monikom Beluči FOTO
Foto: Mladen Nað

Podeli:

Nena je uglavnom bila poznata u Evropi, s obzirom na to da je pet godina živela u Rimu, a pre pola godine se vratila u Srbiju i od tada ne prestaje da privlači pažnju javnosti.

Važi za jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica sa domaće scene i već na prvi pogled je jasno da o svom izgledu veoma vodi računa. Kako i sama ističe, za njenu besprekornu figuru zaslužna je dugogodišnja redovna disciplina u ishrani, kao i predanost treninzima. Godinama unazad pridržava se svog načina kombinovanja zdrave hrane i redovnih treninga, a za njeno lice zadužena je višegodišnja pravilna nega.

Jedna je od retkih ličnosti iz javnog života koja nema niti jedan porok, a i ne podleže trendovima. Nikada ne ide u solarijum, ne pije alkohol, ne puši, redovno koristi kvalitetne proizvode za lice i pije najmanje 3 litre vode na dan...

"Sve je u disciplini", ističe Nena, koja je motivacija i inspiracija svim ženama koje žele da izgledaju besprekorno, a - prirodno.

Foto: Mladen Nað

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.