Upoznajte manekenku koja tvrdi da je izlečila rak za šest meseci

Model Kendis Mari Foks (31) tvrdi da je izlečila rak tako što je jela tri ananasa dnevno... Pročitajte njenu priču.

Utorak, 31.03.2015.

12:23

Izvor: Super žena

Default images
facebook.com/CandiceMarieModel

Podeli:

Tridesetjednogodišnjoj Kendis konstatovan je pre tri godine rak tiroidne žlezde i lekari su joj dali još pet godina života.

Međutim, ova manekenka tvrdi kako je pobedila ovu opaku bolest tako što je jela ananas i drugo voće i povrće.

Iako je operisana čim je saznala da ima rak, vremenom bolest se proširila i tada su joj lekari rekli da ima samo još pet godina života. Kendis je odbila tretmane hemoterapije jer je bila svedok da ovakav način lečenja kancera nije pomogao njenim prijateljima.

Odlučila se za unos svežih namirnica, od kojih je glavni bio ananas. Pored tri ploda ove ukusne namirnice na dan, Kendis je jela grejp, limun, jabuke, kivi i banane.

Vodila se činjenicom da je voće puno bromelina, proteina koji uništava ćelije raka.

Pored svežeg voća, Kendis je iz ishrane izričito izbacila alkohol, meso pa čak i njenog supruga i za samo šest meseci njeni rezultati su bili neverovatrni.

Vremenom su utvrdili da je bolest izlečena, a Kendis sada vodi svoj veb-sajt putem kog pomaže i ohrabruje ljude da istraju u borbi protiv ove strašne bolesti.

"Promenila sam čitav način života. Odlučila sam da živim zbog sebe i da volim život onakav kakav jeste“, rekla je ona.

"Ananas, papaja i kivi su mi najviše pomogli jer sadrže visok nivo bromelina koji uništava ćelije raka.“

"Dok proteini iz životinjske hrane pogoduju ćelijama raka, bromelin ih uništava i tako sam nakon samo šest meseci ovom ishranom pobedila opaku bolest“, tvrdi ona.

"Sada sam potpuno zdrava i drago mi je jer sam imala ovu bolest, tako sam postala osoba koja je trebalo da budem.“

Razlog zašto je Kendis odbila hemoterapiju je taj što su dve njene rođake umrle od raka, a ona smatra da je hemoterapija samo još više oslabila njihov organizam.

*ALT

"Znala sam da imam pet godina da im pokažem da ću ovu bolest pobedite sama i tako sam ponekada provodila nedelje i nedelje jedući samo voće i povrće.“

"Stres, hemikalije i životinjski proizvodi hrane kancer, a ja sam ih se otarasila.“

Kendis danas ima svoju modeling agenciju i svoj način života.

"Sada živim po svojim pravilima. Nisam uznemirena, ne budim se neraspoložena, ustajem s mišlju kako ću sama odlučivati o svom životu“, zaključila je ona.

Kada su novinari pitali onkologa Kerol Sikoru da li je moguće da je Kendis na ovaj način izlečila rak ona je rekla:

"Moguće je da je trenutno kancer u takozvanoj tihoj, mirnoj fazi. Ipak, postoje neke istine u tome da ananas može da pomogne pacijanetima u lečenju jer i mi koristimo ove ekstrakte u koktelima za hemoterapiju“, rekla je ona i dodala kako još ne postoje dovoljno relevantni podaci da bi ovaj način lečenja mogao da postane pravilo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare