Nedeljni horoskop za period od 26.06. do 2.07.2017.

Pogledajte šta vam zvezde preporučuju na polju ljubavi, posla i zdravlja.

Nedelja, 25.06.2017.

23:59

Izvor: B92

Nedeljni horoskop za period od 26.06. do 2.07.2017.

Podeli:

Ovan

*ALT

Hrana

Lagani obroci, najbolje u krugu porodice. Nemojte jesti na brzinu, jer vam je stomak u ovom periodu izuzetno osetljiv i možete imati problema sa varenjem ili gastritisom.

Ljubav

Jupiter iz polja ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava i vaš vladar Mars ove su sedmice u kvadratnom aspektu, što ni na koji način ne govori o smirivanju u odnosu sa voljenom osobom. Naprotiv, oboje možete preterivati po nekim pitanjima, truditi se da dokažete jedno drugom da ste u pravu i biti premalo raspoloženi za kompromis. U stvari – može i taj kompromis, ali da je pod vašim uslovima.....Odnos snaga je sada prilično izjednačen i nemoguće je da bilo vi, bilo partner „pobedite“ u ovom psihološkom ratu, tako da biste možda mogli da razmislite o tome da objavite primirje i pokušate da zajednički interes pronađete. Kod onih u braku – usmerite se na decu, a kod onih u emotivnim vezama – okrenite se češćim izlascima. Usamljeni Ovnovi želeće da se tokom ove sedmice opuste, da više uživaju u druženjima i izlascima. Nisam sigurna koliko su ovi dani pogodni za ulazak u neku stabilniju priču, ali će vam svakako kontakti sa suprotnim polom jako prijati.

Posao

Ukoliko pokrećete pitanja vezana za privatni posao, slobodno računajte na zakonske zavrzlame ili na teškoće oko dobijanja potrebnih papira i dozvola. Generalno gledano – ove sedmice vaši planovi mogu biti na nestabilnim osnovama i dobro bi bilo da preispitate i proverite svaki svoj postupak. Realizacija može predstavljati problem. Poslovni partneri i saradnici možda u ovoj nedelji zahtevaju od vas više od onoga što možete da pružite. Moraćete da naučite da idete sporije nego što ste očekivali.

Novac

U finansijskom segmentu vas i dalje prati sreća, što znači da će prilivi biti redovni i stabilni. No, ukoliko imate zaduženja i obaveze iz prethodnog perioda, računajte da protiv vas mogu biti pokrenute i tužbe i zakonske naplate.

Zdravlje

Pokušajte da se povremeno izolujete, osamite – da utišate svoje misli i da se rasteretite. Sklanjajte se od stresa jer izuzetno negativno utiče na vas u ovim danima.

Bik

*ALT

Hrana

Trebaće vam jača hrana jer ste izuzetno aktivni i u pokretu tokom cele sedmice. Preporučuje vam se više mesa i svežeg povrća, a od mlečnih proizvoda – sir i kiselo mleko, koje možete lepo kombinovati sa salatama.

Ljubav

U vašim emotivnim i bračnim relacijama sve bi više – manje trebalo da bude u redu tokom ove sedmice. Ovo naravno važi, ukoliko ne vi i partner ne „uključite“ ljubomoru i posesivnost. Ako dođe do rasprava koje su zasnovane na ovim motivima, trebali bi da se potrudite da smirujete situaciju, a ne da dolivate ulje na vatru. Na taj način ćete pregurati prvu polovinu nedelje, koja bi inače mogla biti dosta napeta. Ukoliko ste slobodni – imate mnogo prilika za aktivnosti, za izlaske, za nova poznanstva. Da će vam se pružiti dosta emotivnih šansi tokom ovog perioda, to svakako stoji. Nemojte dozvoliti sebi da ostanete kod kuće i da propustite zanimljiva dešavanja koja vas zovu sa svih strana. Neke od vas strasti će uvući u nešto što bi mogli, bar trenutno, nazvati avanturama ili kombinacijama. Da li će neke od ovih priča ići u iole ozbiljnijem pravcu, to samo može pokazati vreme.

Posao

I ova sedmica Bikovima potencira na velikom broju obaveza, na jakim aktivnostima sa poslovnim partnerima i saradnicima, ali i na povremeno nestabilnom i zahtevnom odnosu sa kolegama. Neke nove poslovne mogućnosti mogu se otvoriti pred vama tokom ovog perioda, i valjalo bi da razmislite koliko pronalazite sebe u njima. Moguće je da će vam predstavljati problem da uklopite postojeće poslove sa ovima koji vam se nude. Ipak, nemojte automatski odbijati – problem u usklađivanju će biti naglašen samo jedno kratko vreme. Pregovarajte, dogovarajte se – imate puno mogućnosti u ovim danima!

Novac

Veći troškovi i obaveze koje ste zapustili izvući će vam solidnu količinu novca iz džepova tokom ovog perioda. Prilivi su korektni, ali nedovoljni da pokriju sve što je potrebno.

Zdravlje

Istina je da vam kretanje i sportske aktivnosti u ovom periodu prijaju, ali bi ipak trebali da vodite računa da se ne preforsirate, eventualno povredite.

Blizanci

*ALT

Hrana

I kod Blizanaca je prisutan u ovom periodu veći gubitak energije, koji ćete morati da nadoknađujete kvalitetnom ishranom. Potrebna vam je „konkretna“ hrana – meso, riba – po mogućstvu morska, dosta svežeg povrća i voće u umerenim količinama.

Ljubav

Bliskost između vas i emotivnog ili bračog partnera naglašenija je tokom ove nedelje. No, to ne znači automatski da će vaš odnos funkcionisati savršeno. Povremeno ćete imati ipak problem da se uklopite, najviše iz razloga što ćete oboje pokušavati da se postavite kao osoba koja treba da upravlja odnosom. Nesuglasice ne rešavajte raspravama, bar sada imate mogućnosti da lepom rečju, nežnošću i većim pokazivanjem pažnje i ljubavi sve prevaziđete na neuporedivo lakši način. Usamljeni Blizanci još uvek nisu u onom svom najboljem izdanju, ali se vidi da polako počinjete da izlazite iz statičnog perioda po pitanju emocija. Očekuje vas ove sedmice neuporedivo više kontakata sa suprotnim polom, flertovi i jedna življa i podsticajnija atmosfera. Već za vikend otvara vam se prva, prava ljubavna šansa.

Posao

Razdražljivost i napetost zbog velike količine poslova koje morate završiti u kratkom roku pratiće vas većim delom ove sedmice. Odnosi sa kolegama će biti blago zategnuti i trebali bi da vodite računa da ne potencirate na problemima, već da pokušavate da se ukllopite, kako znate i umete. No, ovo ne znači da ne možete ostvariti neke kvalitetne saradnje i čak pokrenuti nove poslovne aktivnosti. Budite sigurni da će i nove ponude doći do vas u ovom periodu, samo je pitanje koliko ćete imati vremena i mogućnosti da im posvetite svoju punu pažnju. Ionako ćete imati dosta slabu organizaciju i fokusiranost na posao.

Novac

Sve vezano za segment finansija vas priličo opterećuje. Imate utisak da vam se uvek i poslednji dinar izvuče iz džepa i ode na troškove i obaveze, dok oko priliva morate svojski da se potrudite.

Zdravlje

Postoje mogućnosti za padove imuniteta, naročito kod starijih Blizanaca. Podložni ste stresu i morate se truditi da nađete dovoljno vremena za obnavljanje snaga svog organizma.

Rak

*ALT

Hrana

Dokle god je stelijum planeta u vašem znaku, a naročito tranzitni Mars – Rakovi će morati da dobro obrate pažnju na svoje navike po pitanju ishrane. Sada vam odgovaraju samo lagani obroci, sa više povrća i manje mesa.

Ljubav

Mnogo planeta u vašem polju ličnosti daje vam potrebu i želju za inicijativom, za jačim aktivnostima prema suprotnom polu. Kod vas je trenutno dosta naglašen element strasti, pa je moguće da ćete prvenstveno težiti ka odnosima koji će u sebi nositi vatru i dašak avanture. Pitanje je koliko ste sada suštinski spremni za neki pravi, stabilan emotivni odnos, jer vaše interesovanje je promenljivo a ni osobe sa kojima budete dolazili u kontakt neće biti baš ono što očekujete od ljubavi. Iscrpljivanje u emotivnim i bračnim relacijama kod Rakova i ove je nedelje potencirano. Vi i partner kao da ne umete da na duži rok održite odnos stabilnim. Mnogo će biti umešane strasti, ljubomora, posesivnost, jedno na drugo možete vršiti pritisak i igrati neke igrice koje ne idu na ruku kvalitetu veze. Usklađivanje će biti zaista teško postići.

Posao

Ulazite u sedmicu koja će za vašu psihološku stabilnost biti prilično naporna. Prosto je nemoguće napraviti zadovoljavajući dogovor sa poslovnim partnerima i saradnicima i gro vaših odnosa sa drugima odvijaće se kroz presiju, kroz neprijatne situacije, kroz pokušaje da izmanipulišete jedni druge. Na sve ovo – vaši planovi kao da su u zastoju, stigli su do jednog nivoa i odatle ne možete da ih pokrenete ni milimetar. Ako očekujete podršku od drugih, ona će tokom ovog perioda izostati, zato je najbolje da se oslonite samo na sebe i ne odustanete od ciljeva koje ste zacrtali. I pored napora koje vam ovi dani donose, itekako možete biti zadovoljni krajnjim rezultatima, jer ćete neke priče ipak aktivirati.

Novac

Finansijski segment vam trenutno zadaje dosta problema. iako ćete se truditi, malo je verovatno da ćete uspeti da pokrijete sve troškove i obaveze koji su sada jako naglašeni.

Zdravlje

Neće vam prijati promenljivo vreme, često ćete se osećati slabo i bez energije. Stres se odražava na stomačni deo. Ukoliko ste pripadnik lepšeg pola, savetuje vam se redovna kontrola kod ginekologa.

Lav

*ALT

Hrana

Prijaće vam lagani obroci, količinski manji, koje ćete uzimati češće tokom dana. Smanjite mesne prerađevine i više se okrenite čistom mesu, mlečnim proizvodima – mladom siru, kiselom mleku, jogurtu. Ne zanemarujte ni povrće.

Ljubav

Ove se sedmice, ukoliko ste slobodni, osećate živo, raspoloženo za flertovanje, spremno za zavođenje. Igraćete dvostruke i trostruke igrice sa suprotnim polom – u prevodu – osvajaćete kad god vam se ukaže prilika za to. Iskreno rečeno, teško je da ste spremni da uđete u neku ozbiljniju priču, više ste raspoloženi za uživanje....a ako neka avanturica „padne“ – još bolje. Ako vam se u ovom periodu pojavila neka osoba iz prošlosti ili neko koga jako dugo niste videli – možete biti raspoloženi za ponovni susret. U kom pravcu bi ovo moglo da ide – pa, videćemo....Lavovi u emotivnim i bračnim vezama teško će tokom ove nedelje uspevati da se usklade sa voljenom osobom. Kod vas su nešto naglašeniji ego i svest o ličnoj vrednosti i nećete imati nameru da se uklapate u partnerova očekivanja. Savet – ako budete insistirali da samo bude „po vašem“, zaista je malo verovatno da u vašoj vezi može biti iole mirno...

Posao

Naglašeno polje tajni, konkurencije, ali i podsvesti i intuicije tokom ove nedelje donosi da Lavovi ne mogu da budu mirni i opušteni u poslovnom segmentu. Smatrate da niste dovoljno poštovani niti adekvatno finansijski nagrađeni, a činiće vam se da neki drugi oko vas „kupe kajmak“ i bolje prolaze. Iz tog razloga možete ulaziti u napete situacije sa saradnicima, kolegma – i na taj način opet nećete dobiti ono što vam je potrebno. Sada vam treba „hladna glava“, razmišljanje, mudrost i pronicljivost. Neki put su mali, možda čak manipulativni koraci, mnogo isplativiji od buke, rasprava i konflikta.

Novac

Dugovanja iz prethodnog perioda definitivno će vam „sesti za vrat“ tokom ove nedelje. Izvesno je da ćete morati da se zadužite da biste nešto od ovoga uspeli da pokrijete na vreme.

Zdravlje

Iako izgledate da ste zdravi „kao dren“, u suštini – vaše je zdravlje prilično krhko tokom ovog perioda. Ukoliko ste pripadnik starije generacije – ne zanemarujte savete lekara.

Devica

*ALT

Hrana

I na dalje vam stoji potreba da unosite više kuvane, barene, dinstane hrane. Manje mesa, a više povrća, ribe, voća. Začini i premasna hrana sada će uticati vrlo negativno na vaše varenje, ali i na osećaj težine i nadutosti.

Ljubav

Preuzeli ste inicijativu kada su odnosi sa suprotnim polom u pitanju. No, takođe – pokazujete tendenciju da budete u kontaktu sa više osoba. Kao da ni sami ne možete da se odlučite koja bi od njih bila u ovom trenutku najpogodnija za vas. Strasti vas čak mogu „terati“ da uđete u odnose za koje znate da nemaju nikakvu perspektivu, sa zauzetim osobama ili sa onima koje su sklone avanturama. Device u emotivnim vezama i brakovima tokom ove nedelje moraju da budu nešto obazrivije kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Generalno gledano, ne bi trebalo da bude nekih većih problema, ukoliko vi ne budete pokušavali da igrate neke „psihološke igrice“, da manipulišete partnerom ili da se trudite da mu nametnete svoju volju. Nežan, blag, pun ljubavi pristup sada će delovati mnogo bolje – zato primenite njega.

Posao

Ovo jeste jedna naporna nedelja, ali budite sigurni da ćete njenim krajnjim rezultatima biti više nego zadovoljni. Biće vam potrebna sva vaša organizacija i fokusiranost da isplivate iz mora obaveza koje vas očekuju. Kontakti sa drugima će vas iscrpljivati i moraćete da se borite sa ljudima koji su komplikovani, teški i tvrdoglavi. Vaše su ideje odlične i planovi dobro napreduju, zato nemojte pokušavati da ih požurite i ubrzate – sve neka ide svojim tokom i dalje, to je trenutno najpovoljnije za vas. Nestrpljenje može samo da vas uvede u problem. Ne preuzimajte na sebe više od svojih snaga i mogućnosti.

Novac

Itekako dobro možete zaraditi, jer će vam se otvoriti par prilika koje niste očekivali. No, i dalje stoji da je vaš odnos prema novcu prilično nemaran i da vam lako klizi iz prstiju.

Zdravlje

Naglašen umor, odliv energije, iscrpljenost. Sve ovo može itekako delovati negativno na vaš imunitet. Borite se protiv stresa relaksacijom, boljom organizacijom, češćim opuštanjima u krugu porodice.

Vaga

*ALT

Hrana

Prijaće vam hrana koja vam nikako ne odgovara – navalićete na ugljene hidrate – na testa, na krompir na sto načina, na paste. Pokušajte da vaši obroci budu lakši – da sadrže više povrća u kombinaciji sa mesom – najbolje piletinom.

Ljubav

Raskorak između želja i onoga što vam se nudi jako je naglašen tokom ovog perioda. Ona osoba za koju ste baš zagrejani, kao da non stop stoji negde na dohvat vaših ruku, ali nikako ne možete zaista i da je dodirnete i osvojite. S druge strane, okruženi ste pripadnicima suprotnog pola koji pokazuju veliko zanimanje za vas, ali vas ostavljaju potpuno ravnodušnima i hladnima. Poenta vam je jasna – ili malo flertujte, čisto da vam prođe vreme, ili sedite i čekajte da se vaša „srodna duša“ (bar ste joj vi dali takav epitet) smiluje i konačno vas primeti na pravi način. Vage u emotivnim i bračnim relacijama i dalje su pod pritiskom nezadovoljstva. Na prvi pogled – sve je u redu između vas i partnera, ali vi jednostavno ne možete da se u potpunosti osetite stabilno i mirno. Svaki postupak od strane voljene osobe shvataćete kao „atak“ na sebe, bez obzira da li zaista postoji takva namera sa njene strane.

Posao

Istina je da je Vagama polje karijere jako naglašeno stelijumom planeta, ali ako očekujete da je pred vama lagana sedmica u kojoj će sve ići po vašim željama....to je teško da će se dogoditi. Očigledno je da su pred vama dani kada ćete morati itekako da zapnete, itekako da se borite sa zahtevnim obavezama i još zahtevnijim ljudima, a ni odnosi sa nadređenima neće biti baš najblistaviji. No, dosta ste stabilni, pa mi se čini da ćete sa svim ovim ipak uspeti da izađete na kraj. Bitno vam je da napredujete, pa makar korak po korak, a sada itekako vidite da su vaši ciljevi ostvarivi. Samo je potrebno vreme. I dosta živaca.

Novac

Prilivi ove nedelje nekako sporije dolaze, morate da čekate više nego što vam odgovara, a sve do poslednjeg trenutka nećete biti sigurni ni da li će vam novac uopšte leći na račun.

Zdravlje

Vi biste da više vežbate....ali vam je teško da se pokrente. Da promenite neke navike – ali to odlažete za neki drugi dan. Da se više odmarate – ali nikako da nađete dovoljno prostora za to. U prevodu – ništa ne radite za sebe. I posle se čudite što se ne osećate baš najbolje.

Škorpija

*ALT

Hrana

Ako možete – izbacite u potpunosti meso i mesne prerađevine tokom ove sedmice. Ako je to nemoguća misija za vas – onda makar uzimajte neko lakše meso – piletinu i naravno – ribu i morske plodove. Povrće u što većim količinama.

Ljubav

Partner izgleda kao da ga ništa posebno ne dotiče i evidentno je da smatra da između vas dvoje sve funkcioniše kako treba i da nemate nikakvih problema. Potpuno je drugačije vaše viđenje trenutne emotivne situacije – vi se negde duboko u sebi „jedete“ i nikako niste zadovoljni nekim situacijama. Možete biti i ljubomorni i posesivni, možete sumnjati sve i svašta – šta god, očigledno je da niste mirni i da ste na granici da „eksplodirate“. Savet je da ne povlačite nikakve drastične poteze niti donosite iole ozbiljnije odluke, već da se malo smirite i sačekate neki bolji period, kada ćete lakše doći do svojih odgovora, ali i do boljeg odnosa sa voljenom osobom. Nemojte zaboraviti da je itekako moguće da su i vaši strahovi i sumnje potpuno neosnovani i preterani. Usamljene Škorpije najbolje da se okrenu ili poslu ili prijateljima i da ljubav ostave za neko drugo vreme. Manje ćete se nervirati.

Posao

Prilično ste frustrirani, jer imate osećaj da pokušavate da izvedete nemoguće. Očigledno je da vaša poslovna partnerstva sada ne funkcionišu kako treba i da svaki čas dolazi do nekih napetih situacija ili nesporazuma. Odavno ste već naučili da brojite do deset u sebi, ali to više nije dovoljno – moraćete da povećate makar do pedeset.....Iako sve izgleda da se odvija haotično (a da ne pričam o tome da i nadređeni sve više pokazuju nerazumevanje prema vama) ipak će se iz svih ovih zavrzlama izroditi prilično dobri poslovi i ponude. Zato, pokušajte da funkcionišete mirno i da ne propuštate prilike koje vam se otvaraju.

Novac

Džabe ste vi rešili da svedete sva dugovanja na nulu, kada je to sada nemoguće. Ne računate na troškove koji su povećani, a ne računate ni na izdatke kojih će itekako biti.....

Zdravlje

Smeta vam vreme, smetaju vam ljudi, sve vam smeta. Smeta vam što ste statični, što se previše nervirate. Pad imuniteta vam stoji u najavi ako nešto ne preduzmete u skorije vreme.

Strelac

*ALT

Hrana

Potrebna vam je raznovrsna hrana u kojoj će biti zastupljene sve kategorije namirnica, ali u manjem obimu. Sada vam prijaju samo manji, a češći obroci i morate izbegavati mesne prerađevine, kao i veće količine testa i peciva.

Ljubav

Usamljeni pripadnici ovog znaka teško će uspevati da ostvare neki dublji emotivni kontakt. Ukoliko postoji osoba koja vas privlači, sada ste nekako udaljeni jedno od drugog i komunikacija baš i ne funkcioniše. Ako nemate simpatiju – odnosi sa suprotnim polom će više funkcionisati na nekom površnom nivou – kroz zabavu, flertovanje, eventualno po neku avanturicu. Vaše vreme za stabilnost po pitanju emocija očigledno još uvek nije na dnevnom redu. Strelčevi u emotivnim i bračnim relacijama skloni su da popuste pod pritiskom partnera i prilagode se drugoj strani. Da se ne lažemo – ne osećate se zadovoljno i ispunjeno, ali ćete zarad, makar trenutnog mira, funkcionisati po željama voljene osobe. Gde ste tu vi i ono što je vama potrebno, to je već neko deseto pitanje....

Posao

Iako su se neke stvari pokrenule i jednim delom ste zadovoljniji svojim pomacima i generalnim dešavanjima u poslovnom segmentu, ovo je još jako daleko i od stabilnosti, ali i od vaših želja i planova. No, delimično ste se smirili i shvatili da morate da se prilagodite i uklopite u trenutno stanje, jer na drugačiji način nećete moći da funkcionišete. Da ste još uvek nervozni i napeti zbog svega, naročito zbog velikog broja obaveza i teških ljudi sa kojima ste primorani da sarađujete, to svakako stoji. U drugom delu nedelje ipak možete ostvariti jednu zadovoljavajuću poslovnu priču ili dogovor.

Novac

Gubitak novca je izvestan, pogotovo ako budete pokušavali sa nekim investicijama ili većim ulaganjima u posao. Čak se može dogoditi i da vas druga strana prevari, obmane. Iz tog razloga – zadovoljite se onim što trenutno imate.

Zdravlje

Shvatate da su vam promene u životnim navikama neophodne, ali sada se teško pokrećete u tom smeru. Makar pokušajte, jer će vam činiti dobro.

Jarac

*ALT

Hrana

Riba, bilo rečna ili morska u svim oblicima i na sve načine – najbolja je hrana za vas u ovom periodu. Izbegavajte meso i više se okrećite povrću.

Ljubav

Uglavnom ćete sa suprotnim polom održavati neke površne, lake kontakte, koji će se uglavnom svoditi samo na komunikaciju, eventualno poneki susret. Čak iako postoji osoba koja vam se dopada, trenutno niste spremni da se posvetite ovoj priči, suviše vam druge stvari i problemi odvlače pažnju. Zato ni neće doći do nekih velikih pomaka u vašem emotivnom segmentu. Očigledno je da ostajete sami, ali bar možete reći da je to sada vaš izbor, a ne splet okolnosti ili manjak ljubavnih šansi. U vašim emotivnim i bračnim relacijama od samog početka nedelje vladaće napetost, nervoza i nestabilnost, i više je nego izvesno da će vas ovo pratiti i na dalje. Iscrpljuju vas konflikti i rasprave sa partnerom, pa se može dogoditi da zaćutite i pustite da sve ide kako ide. Samo da više ne morate da se dokazujete.

Posao

Opterećenost u poslovnim saradnjama i kontaktima sa ljudima obeležiće i ovu nedelju. Kao da ne uspevate da postignete potrebnu stabilnost, već non stop morate da se ili ubeđujete sa ljudima, ili da se prilagođavate onome što vam nikako ne odgovara. Ako je za neku utehu, ovakvo stanje neće trajati još naročito dugo. Ono što je potrebno jeste da svoje planove i želje ne odbacite, ne odustanete od njih, već da nastavljate i dalje onim pravcem koji ste sebi zacrtali. Neke prepreke će početi da se sklanjaju ispred vas u drugom delu sedmice i bićete jednim delom zadovoljniji odvijanjem situacija na poslu.

Novac

Nepovoljno, nestabilno, nedovoljno. Sve vam je jasno. Mira i spokoja po pitanju finansija sada nema. Zato pametno raspolažite onim što zaradite.

Zdravlje

Stres i poljuljano psihičko stanje dovode do fizičkih manifestacija. Ugrožen je stomačni deo. Pokušajte da se povremeno distancirate od svih i nađete svoj mir.

Vodolija

*ALT

Hrana

Svaku vrstu preterivanja je sada potrebno odgurnuti što dalje od sebe. Bilo da je to unošenje prevelike ili premale količine hrane. Pokušajte da vaši obroci budu češći, a manji i da budu više bazirani na ribi, piletini, povrću.

Ljubav

Usamljene Vodolije će tražiti zabavu i biti sklone tome da se upuštaju u površne kontakte sa suprotnim polom. Takođe, neće vam biti strano ni da flertujete sa više osoba odjednom. Bitno vam je da se nešto dešava, da se vi osećate dobro i podsticajno. U suštini, iza svega ovoga se krije potreba za PRAVOM ljubavlju i pravom emotivnom pričom, koja je sada ipak daleko od vas. Neki od vas će se pak najviše okrenuti svojim prijateljima i kod njih potražiti zabavu i raspoloženje. U vašim emotivnim i bračnim relacijama od samog početka sedmice sve će krenuti nekako dinamično, ali na samoj ivici rasprave. Kao da ćete vi i partner funkcionisati na onoj tankoj granici između ljubavi i mržnje. Možda bi bilo najbolje da se oboje posvetite svojim obavezama i pustite da vam se glave ohlade. Drugi deo nedelje je nešto povoljniji i više pogoduje zajedničkim dešavanjima i planovima.

Posao

Polje poslovne svakodnevice, obaveza i odgovornosti pod jakim je uticajem stelijuma planeta i evidentno je da su Vodolije ogromnim delom usmerene baš na poslovni segment. Itekako vam je važno da budete maksimalno organizovani i posvećeni, jer nisu lagani dani pred vama. Imaćete probleme sa poslovnim saradnicima, čak i sa kolegama, a količina obaveza koju ćete ove nedelje završiti iznenadiće i vas same. Šanse za nove poslove ili za napredovanje su sada više nego izvesne, ali one ne idu lagano, već kroz veliki trud i ulaganje sebe. Nemojte da žalite zbog ovoga, računajte i budite sigurni da će vam se sve isplatiti....

Novac

Sa onoliko truda koliko ulažete u posao, trebali biste da budete u potpunosti zadovoljni svojim finansijama. No, na žalost, to nije tako. Problem vam prave troškovi i odliv novca koji sada ne možete da kontrolišete.

Zdravlje

Počeli ste da uvodite promene u životnim navikama. Doduše, ne svojom voljom – naterani ste na to, jer se ne osećate dobro....

Ribe

*ALT

Hrana

Apetiti vam variraju u zavisnosti od raspoloženja. Ipak, trebali biste da se potrudite da ne preskačete obroke, kao i da ne preterujete sa nekim tipovima namirnica – naročito testom i slatkišima.

Ljubav

Slobodnim Ribama se pruža jedna velika mogućnost za ulazak u emotivnu priču. Ipak, da bi vam bilo jasno – ovo će najpre krenuti kroz strast i kroz vrlo intenzivna i brza dešavanja. Očas posla se možete naći u nečemu što niste planirali....Sad, u kom pravcu bi se ovaj nov emotivni odnos odvijao, prilično je velika nepoznanica. Niste u svojoj najboljoj fazi, a izgleda da je i druga strana dosta komplikovana kao ličnost. No, možda se vremenom uskladite....Ribe u emotivnim i bračnim relacijama moraće da više funkcionišu po principu kompromisa i usklađivanja sa partnerom, naročito u prvom delu nedelje. No, čini mi se da će ovo biti lako prevazići, pošto je evidentno i kod vas i kod voljene osobe da ste spremni da se prilagodite jedno drugom. Ovo mogu biti lepi emotivni dani, i nemojte dozvoliti da ih neke sitnice pokvare.

Posao

I dalje vam stoje nesporazumi i problemi u komunikaciji sa drugima. Verujte, najviše od vas zavisi da li ćete ovo uspeti da prevaziđete. Ako ste vi mirni i rešeni da dođete do zajedničkog rešenja, tako će se i dogoditi. Sve ovo su neke prolazne sitnice koje vi možete rešiti lako, bitno vam je da sada budete što više usmereni na svoj interes i na ciljeve koje ste zacrtali. Jako ste blizu nekih ostvarenja, neke naznake i informacije su već počele da stižu do vas, i zato nemojte dozvoliti da vam neko pokvari planove. U drugom delu sedmice nekima od vas sledi nova, vrlo privlačna poslovna ponuda. Ne propuštajte je.

Novac

Nemojte u ovom periodu ulagati, baviti se bilo kakvim investicijama, pa čak i ako je u pitanju privatni posao. Za sada samo pratite situaciju i ne trošite novac. Biće vremena i za to.

Zdravlje

Najveći vam je problem psihički pritisak i stres sa kojim se povremeno jako teško borite. Možda bi valjalo razmisliti o nekom slobodnom danu ili čak odlasku na godišnji odmor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare