Aktuelno

Ništa im ne pomaže, ovi horoskopski znakovi su toksični zajedno

Kompatibilnost je donekle subjektivna: možda ćete se odlično slagati sa nekim sa kim niste očekivali da se povežete ili vas neko ko vas je u početku privukao neće na kraju oduševiti.

14.06.2024.

17:55

Izvor: Večernji.hr

0
Ništa im ne pomaže, ovi horoskopski znakovi su toksični zajedno
StockLite/Shutterstock

Podeli:

Iako ovo možete pripisati bilo čemu, postoji još jedan razlog zbog kojeg možda niste kliknuli – zvezde. Prema astrolozima, neki horoskopski znaci će verovatno imati konfliktne ličnosti, perspektive i prioritete, a ovih 12 horoskopskih parova su toksični jedni za druge, piše Best Life.

Ovan i Rak

Prema Rakel Rodrigez, astrologu i osnivaču Your zodiac, Ovan i Rak mogu naići na probleme zbog razlika u ličnostima. Dok je Ovan direktniji, Rak ima osetljiviji pristup životu. "Na primer, u situacijama u kojima Ovan odluči da se suprotstavi i preduzme akciju, Rak se može povući ili emocionalno reagovati, što može dovesti do nesporazuma", kaže Rodrigez. "Ovaj par može postati toksičan kada se nestrpljenje Ovna susreće sa neraspoloženošću Raka i stvori ciklus štetna osećanja i odbrambene reakcije".

Škorpija i Vodolija

Sledeći na listi toksičnih parova su Škorpija i Vodolija, za koje TikToker AstrologyBro kaže da se neće slagati dugoročno. "Ova veza uopšte nije trebalo da počne", dodaje, "Škorpija ima potrebu da se poveže, želi da se veže i želi potpunu žrtvu i posvećenost svog partnera, dok Vodolija ne želi da se veže ni za koga Vodolija ceni nezavisnost i boriće se za nju. Škorpija se naljuti kada oseti da postoji rizik da njegov partner pobegne", kaže on.

Devica i Vaga

Devica će se verovatno sukobiti sa Vagom—iako su oba znaka dobra i analitična. "Vremenom će se gomilati ogorčenost. Vaga će se stalno osećati opijenom", kaže AstrologyBro. Vaga ceni mir i harmoniju, a Devica voli da se opusti. S druge strane, Devica će se diviti Vaginom šarmu, ali će se i toliko iznervirati da Vaga ponekad jednostavno nema "svoju ja".

Devica i Strelac

Rodrigez kaže da Devica i Strelac neće biti dobri u vezi, uglavnom zbog njihovih suprotstavljenih vrednosti. "Devičin perfekcionizam i pažnja ka detaljima mogu da frustriraju slobodoljubivog Strelca koji preferira spontaniji i avanturistički stil života", objašnjava ona, "Problem nastaje kada Devica kritikuje Strelčev duh, a Strelčevo zanemarivanje detalja iritira Devicu". Oba partnera u ovom paru mogu na kraju da se osećaju neshvaćeno i ograničeno, jer se bore da vide i cene perspektive jedni drugih.

Vodolija i Rak

Prema astrologu Stini Garbis, veza između Vodolije i Raka "mogla bi se vrlo lako pretvoriti u deponiju toksičnog otpada". Vodolija preferira velika društva i puno prijatelja, dok se Rak oseća prijatno u bliskom krugu ljudi. "Rak može stalno da bude ljubomoran na prijatelje Vodolije, koji mogu biti sa privilegijama ili bez njih, a Vodolija želi da Rak izađe iz svoje ljušture i preuzme više rizika", kaže Garbis. "Nema šanse da Vodolije izgube svoja prijateljstva, a Rak će čuvati svoju školjku što je duže moguće".

Jarac i Lav

Prema Garbisu, njih dvoje se mogu stalno svađati, jer će Jarac kolutati očima zbog Lavove konstantne potrebe da bude u centru pažnje. "Lavova potreba za pažnjom je suprotna Jarčevom rezervisanom i pragmatičnom pogledu na život", kaže Rodrigez, "Dok Lav traži pohvale i dramu, Jarčeve kritike i usredsređenost na praktična pitanja mogu da isprazne Lavovo raspoloženje. Ova dinamika može postati toksična kada se Lava ekstravagancija susreće sa ozbiljnom prirodom Jarca i dovede do veze ispunjene osećanjem neadekvatnosti".