Aktuelno

Koji deo tela je najprivlačniji na svakom znaku horoskopa?

Ko ima najlepše lice, ko zavodljive usne, a kod koga je sve savršeno?

03.08.2024.

13:45

Izvor: 24sata.hr

2
Koji deo tela je najprivlačniji na svakom znaku horoskopa?
AS Inc/Shutterstock

Podeli:

Svaki horoskopski znak ističe se posebno lepim određenim delom tela. Neki imaju predivne oči, neki prekrasan osmeh, a drugi su pak fenomenalno građeni. Proverite koje su fizičke crte na vama najprivlačnije. Možda ste već znali, a možda će vam ovo otkriće pojačati samopouzdanje.

Ovan

Ovaj horoskopski znak blagosloven je predivnim obrvama koje im daju zanosan, seksi izgled. Takođe, osmeh je jedan od njihovih aduta.

Bik

Bikovi imaju senzualne, zavodljive usne. Prema astrologiji, ovaj znak je jedan od najlepših.

Blizanci

Ovaj znak je blagosloven lepim tenom, a često izgledaju mlađe nego što jesu.

Rak

Rakovi često imaju fantastičnu liniju, s naglaskom na stomaku i neverovatnom struku.

Lav

Očekivano, Lavovi će pažnju privlačiti svojom bujnom kosom. Često je to prva stvar koju primetite kada uđu u sobu. Takođe, još jedna od prvih stvari koje ljudi obično primećuju kod ovog znaka su njihove lepe oči.

Devica

Devica je obično vrlo oprezna i uvek dobro brine o sebi. Devičina koža je nesumnjivo njihov najbolji adut, jer se jako dobro brinu o njoj. Dobar izgled pomaže ponekad nesigurnoj Devici s njihovim samopouzdanjem.

PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Vaga

Vaga je često jedan od najlepših znakova zodijaka. Često imaju divno držanje, te vrlo lepe noge i zadnjicu. Inače, oni su i na prvom mestu kada su u pitanju znakovi s najlepšim licem.

Škorpija

Škorpije su jedan od najsenzualnijih znakova. Zavodljivi su i senzualni dok hodaju. Retko ko će ostati ravnodušan na njihov pogled, kao i na njihov dodir koji je gotovo hipnotišući.

Strelac

Strelčevi imaju neverovatna leđa. Zbog toga haljine s izrezima na leđima na njima izgledaju fantastično.

Jarac

Najveći adut Jarca su oblikovane, duge noge. Budite sigurni, ukoliko se pojave u kratkim suknjicama ili haljinicama, nema onih koji bi odoleli njihovom manekenskom telu.

Vodolija

Vodolije su prirodno prilično opušteni i zapravo ne troše previše vremena na svoju rutinu lepote, a na njihovu sreću, ni ne moraju. Ovaj znak blagosloven je prekrasnim crtama lica, posebno kada je reč o njihovoj savršeno istaknutoj vilici.

Ribe

Ličnost Riba je neodoljivo ljupka i kod njih ima mnogo toga lepog što se tiče izgleda. Iako je poslednji horoskopski znak prilično savršen na svim poljima, njihove rupice na obrazima zaista mame ljude i osvajaju njihova srca.