Aktuelno

Sreća i ljubav kucaju na vrata: Ovi horoskopski znaci će doživeti procvat u oktobru

Astrolozi su analizirali položaje zvezda u oktobru i otkrili koji će horoskopski znaci biti srećniji od drugih!

03.10.2024.

20:43

Izvor: atma.hr

0
Sreća i ljubav kucaju na vrata: Ovi horoskopski znaci će doživeti procvat u oktobru
Dorde Krstic/Shutterstock

Podeli:

U oktobru će zvezde imati posebne miljenike, saznajte da li ste među njima.

Blizanci i Devica

Za Blizance i Devicu, Merkur je jedna od najvažnijih planeta. Ovo će biti veoma dobar mesec da promenite pravac kretanja. Slobodni ste da probate nešto novo. Astrolozi savetuju da se ne plašite promene okruženja. Možete ići na poslovna putovanja, komunicirati sa stranim kolegama i sticati iskustvo.

Da biste to uradili, uopšte nije potrebno čitati knjige ili pohađati kurseve stručnog usavršavanja. Dovoljno je malo češće slušati savete mudrijih ljudi. Takođe je velika verovatnoća da ćete zauzeti liderske pozicije u svim pravcima u oktobru/oktobru. Moći ćete da zaradite više i trošite svoj novac pametnije i efikasnije.

Strelac i Ovan

Jaki Merkur će takođe dati zeleno svetlo Ovnu i Strelcu za samorazvoj. Ova planeta će značajno poboljšati pamćenje predstavnika ovih znakova, ubrzati donošenje važnih odluka i dati im priliku za kreativniji pristup rešavanju zajedničkih problema.

Oktobar će za njih postati značajan i finansijski najvažniji jesenji mesec. Najverovatnije će predstavnici ova dva vatrena znaka uspeti da nađu način da dobro ulože svoja sredstva kako ih u budućnosti ne bi izgubili. Astrolozi napominju da u oktobru možete bezbedno kupiti skupe stvari.

Jarac

Jarčevi će moći da postanu produktivniji u apsolutno svakom polju rada. Povećana primanja čekaju one koji stalno voze ili rade fizičke poslove. Sportiste, ali i intelektualne radnike, očekuju veliki uspesi i rekordi.

Mnogi Jarčevi koji rade u modnoj industriji takođe će biti finansijski vođeni. To su modeli, dizajneri, stilisti i tako dalje. Svi koji se bave lepotom dobiće snažan naboj motivacije i inspiracije, što će neminovno rezultirati povećanjem prihoda.