Aktuelno

Sve im smeta: Ovo su tri najveća gunđala horoskopa

Svi povremeno volimo da se požalimo na nešto, ali neki horoskopski znakovi pravi su majstori u zvocanju.

15.10.2024.

17:38

Izvor: Zadovoljna.hr

0
Sve im smeta: Ovo su tri najveća gunđala horoskopa
Jelena Zelen/Shutterstock

Podeli:

Bilo da se radi o vremenu, poslu ili svakodnevnim sitnicama, ova tri znaka uvek nađu nešto što im smeta.

Proverite da li ste među njima.

Devica

Device su poznate po svom perfekcionizmu, pa nije čudno da često zvocaju. Njihova potreba za redom i savršenstvom tera ih da primete svaku, pa i najmanju nesavršenost, bilo da je reč o neurednom stanu ili loše obavljenom poslu.

Device su često nezadovoljne kad stvari ne idu po njihovom planu, jer veruju da sve uvek može biti bolje i savršenije. Kad im nešto ne ide od ruke ili kad se osećaju nelagodno, one će to jasno dati do znanja i neće se ustručavati da na sva zvona proglase svoje nezadovoljstvo.

Rak

Rakovi su vrlo emotivni i osetljivi, zbog čega se često žale kada se osećaju povređeno ili zanemareno. Oni vole mir i udobnost, pa su skloni zanovetanju kad god im neko ili nešto naruši tu ravnotežu – bilo da su to problemi u porodici, nered u kući ili loša atmosfera na poslu.

Takođe, zbog svoje brižne prirode, skloni su preuzimanju tuđih briga na sebe, što ih dodatno podstiče na žaljenje. Jedna od stvari koje njihovi bliski ljudi ističu kao vrlo iritantnu jeste pružanje pomoći koju niko od njih nije tražio, a onda zvocanje kako im je raspored pretrpan.

Jarac

Jarčevi su odgovorni i vredni, ali to znači da često kritikuju one koji ne rade jednako vredno ili ne ispunjavaju njihove visoke standarde.

Ako primete lenjost ili neefikasnost, ne ustručavaju se to da komentarišu. Jarac se žali kada oseti da njegov trud nije cenjen ili kada stvari ne idu po pravilima koja je postavio. Njihov pesimizam često pogoršava ovu sklonost, pa mogu previše da se fokusiraju na negativne strane situacije.