Aktuelno

Ovi znaci Zodijaka nikako ne bi trebalo da letuju zajedno

Planiranje idealnog letnjeg odmora nije jednostavan proces. Odabir pravog mesta, pravog hotela i pronalaženje najboljih lokalnih restorana su odluke koje mogu ulepšati ili uništiti vaš odmor. Najvažnija odluka je, međutim, sa kim ćete ići na odmor.

Sreda, 10.08.2022.

11:23

Izvor: Ženski.magazin

Ovi znaci Zodijaka nikako ne bi trebalo da letuju zajedno
Foto: stockfour/shutterstock

Podeli:

Pre nego što se spakujete, važno je da proverite da li ste vi i vaš „partner“ kompatibilni za putovanje. Nastavite da čitate i u galeriji saznajte sa kojim horoskopskim znacima NIKADA ne bi trebalo da idete na letovanje.

Ovan sa Škorpijom

Ovnovima nije strana avantura. Kao prvi znak zodijaka, oni uvek traže sledeću najbolju stvar i na svakom putovanju će tražiti najuzbudljivije izlete. S druge strane, njihova tvrdoglavost im otežava putovanje sa velikom grupom i mogu postati impulsivni. Oni žele da donose spontane odluke, umesto da se oslanjaju na određeni plan puta. Iz tog razloga, metodičnoj Škorpiji može biti teško da uživa u putovanju sa Ovnom. Ovnovi imaju tendenciju da traže uzbuđenje i spontani su. Škorpija, s druge strane, više voli da napravi plan i da ga se drži. Sa oba ova znaka kojima vlada strastveni i agresivni Mars, mala neslaganja mogu svakog trenutka probuditi vulkan Santorinija.

Bik sa Strelcem


Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema luksuzu i ekstravaganciji. Odmor sa Bikom će uključivati obilje hrane, kupovine i spa sesija. Iako možda nemaju problema da putuju sa drugim zemljanim znakovima (Jarac ili Devica), scena se menja kada putuju sa Strelcem. Strelac, koji je avanturista leta, verovatno će želeti da radi stvari koje bi Bika mogle učiniti malo nervoznim ili ga u svakom slučaju odvode iz zone udobnosti. Nepažnja Strelca će "udariti" na živce Bika.

Ako ste Blizanci, izbegavajte Raka


Blizanci su društveni, šarmantni i duhoviti. Dakle, putovanje sa njima je iskustvo kao nijedno drugo. Ne plaše se da steknu nove prijatelje dok su na putu. Međutim, ovaj intelektualni vazdušni znak nije tip koji se lako opušta, čak ni na odmoru. Ako više volite opušten beg, Blizanci mogu da vas iscrpe zbog stalne potrebe za razgovorom. Rakovi su te vrste. Ako Rak ode na odmor sa Blizancima, verovatno će im trebati još jedan odmor nakon toga da napune svoje baterije. U međuvremenu, Blizanci će se osećati ograničeni u društvu Raka. Dakle, iako ova dva znaka dobro odgovaraju kao prijatelji jedno drugom, odmor je nešto što bi trebalo da izbegavaju.

Rak sa Vodolijom


Kao ljubitelji udobnosti i mira, Rakovi su najsrećniji kada njihov odmor karakteriše privatnost, udobnost i opuštanje. Ovaj duh nije dorastao buntovniku zodijaka, Vodoliji. Vodolije žele da potpuno urone u lokalnu kulturu gde god da se nalaze. Ne zanimaju ih hoteli sa pet zvezdica ili obroci sa Michelinovim zvezdicama. Oni više vole da odu od utabanih staza da bi pronašli jedinstvena iskustva. Malo je verovatno da će Vodolija uspeti da ubedi Raka da se izvuče iz rutine, čak i ako su na međunarodnoj destinaciji. Borbe između ova dva znaka su neizbežne.

Lav sa Devicom


Lavovi su obično dominantne ličnosti na odmorima što ih čini odličnim saputnicima na putovanju za opuštenije znakove poput Blizanaca ili Strelaca, ali ne toliko za organizovane znakove poput Device. Putovanje sa Lavom može da stresira Devicu, a Lavova dinamična ličnost ih često može zaseniti. Devici će takođe biti teško da se opusti uz sva druženja i planove u poslednjem trenutku kojima Lav ima tendenciju da se prepusti na odmoru. Device preferiraju strukturirani plan sa tabelama, rezervacijama i predvidljivošću. Lavu će dosaditi Devica koja stalno pazi na sat i drži se strogog rasporeda.

Devica i Vaga – ne, nikako!

Orjentisane na detalje, Device su najbolje u planiranju odmora i nikada se nećete zapitati šta je sledeće sa Devicom pored vas. Dok se pridržavanje rasporeda osigurava da ništa ne propustite, to vam takođe može oduzeti priliku za pravu avanturu. Ovo može postati problem za Vage koje vole zabavu i koje više vole da zadrže otvorene mogućnosti. Vaga želi od svega po malo, dok Devica ne voli ideju da gubi vreme besciljno lutajući. Ova dva znaka ne samo da žele različite stvari, već mogu imati i probleme u međusobnoj komunikaciji.

Vaga i Jarac


Vage su poznate po svojoj ljubavi prema luksuzu i umetnosti. Svaki odmor je prilika za Vage da pokažu svoju estetiku i potroše novac. Ovo ne sluti dobro za finansijski odgovornog Jarca. Za razliku od Vage koja se na odmoru ne trudi da proveri stanje u banci, Jarac će svuda pokušati da uštedi novac. Ovo dvoje će većinu svog putovanja provesti boreći se oko toga gde da jedu, koliko kasno da ostanu u izlasku i da li je ova ekskurzija vredna novca ili ne. Vaga će misliti da je Jarac previše škrt, a Jarac će Vage smatrati neozbiljnim. Iako nijedan od ovih znakova neće jasno izraziti njihovu frustraciju, pasivno-agresivni komentari će doći. Fuuuuuun #NOT.

Škorpija i Ribe

Škorpije su najbolji saputnici za udoban odmor. Međutim, teško im je da uživaju u spontanosti koja dolazi sa mlaznim podešavanjem. Uznemireni su kada stvari ne idu po planu, što može dovesti do iritacije i frustracije. S druge strane, bezbrižne Ribe uživaju u nepoznatom i vole da idu uz tok stvari. Takođe je manje verovatno da će preuzeti odgovornost kada stvari krenu naopako, ostavljajući Škorpiju da sama pokupi delove i pronađe rešenja. Škorpija će brzo zameriti ravnodušnost Ribama, a Ribe neće moći da podnesu Škorpijin pesimistički stav. Ovo dvoje verovatno neće razgovarati kada se vrate sa odmora.

Strelac i Ovan


Strelac je poznat kao svetski putnik zodijaka. I dok je lepo znati ponešto o lokaciji na koju putujete, Strelac može biti pomalo zapovednički kada je turistički vodič. Pošto često putuju, Strelčevi misle da „najbolje sve znaju“. Međutim, ovo može biti problem za jednako tvrdoglavog Ovna, koji ne prihvata da mu se govori šta da radi. Ovan i Strelac se mogu slagati kod kuće, ali zajedničko putovanje će sigurno dovesti do igre moći. Ovan je previše ponosan da bi priznao da njegova ideja nije najbolja. Strelac, s druge strane, više voli da dobije borbu nego kompromis. Sve dane odmora će provesti u borbi ko zna više, umesto da se opuštaju.

Jarac i Lav


Jarčevi su poznati po svom finansijskom znanju i liderskim kvalitetima. Sve će biti uređeno na putovanju sa ovim zemljanim znakom. I dok ovo može biti dobra stvar kada se obezbeđuje bolja cena za rezervacije unapred, može imati i svoje nedostatke. Jarčevi su pod pritiskom da traže finansijsku priliku, umesto da samo uživaju u putovanju. S druge strane, Lav je tu da se dobro provede i neće oklevati. Njihova ljubav prema svim vrstama luksuza izvršiće veliki pritisak na budžet putovanja kojeg Jarac pokušava da se pridržava. Shodno tome, Lavu će biti teško da natera Jarca da se opusti i jednostavno živi u ovom trenutku.

Vodolija i Bik

Poznati kao buntovnici zodijaka, Vodolije vole da imaju nova iskustva kada putuju. Idealan odmor za Vodolije uključuje sve što može da podiže adrenalin i uroni ih u novo okruženje. I zato su najbolji saputnici na međunarodnim destinacijama. Međutim, ovom nestrpljivom znaku lako dosadi i ne voli da se zadržava dugo na jednom mestu. Verovatno će vas naterati da trčite sa jednog mesta na drugo pre nego što uopšte dobijete priliku da vidite sve što ste želeli. Ovo može biti problem za Bika, koji preferira odmor na kojem može da spava i provodi vreme uživajući u prizorima.

Ribe i Ribe

Ribe su opušteni i prijatni tipovi. Oni više vole da imaju otvoren raspored kada su na odmoru. Spremni su da urade sve što njihov saputnik želi. Iako bi ovo moglo biti idealno za prijatelja koji preuzima više odgovornosti, za druge to može biti frustrirajuće. Njihov opušten stav ponekad se može pročitati kao ravnodušnost. Zato putovanje između dve Ribe neće dobro proći. Među njima nema nikoga voljnog da donese izbore koji se moraju napraviti. Ovo će dovesti do mnogo izgubljenog vremena i propuštenih prilika. Bolje dogovorite putovanje sa Jarcem ili Devicom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare