Februar će biti najgori mesec za ove znakove: Neki će da raskinu, a neki će se potući sa kolegama

Februar mesec je odavno počeo, a predstojeći dani će biti turbulentni za mnoge horoskopske znakove. Device, Strelčevi i Lavovi će najgore proći ovog meseca.

Utorak, 07.02.2023.

15:09

Autor: J.V.

Februar će biti najgori mesec za ove znakove: Neki će da raskinu, a neki će se potući sa kolegama
Foto: CREATISTA/Shutterstock

Podeli:

Device

Vi ćete biti umorni i radićete puno, nećete imati vremena da predahnete. Ovi problemi će se odraziti na sve sfere vašeg života, posebno na emotivnom planu. Kod nekih će doći čak i do raskida odnosa.

Veliki mesečni horoskop za februar 2023. godine: Bikovima ljubav na pomolu, Rakovima veliki troškovi

Strelčevi

Pred vama je naporno razdoblje u životu. Na poslu ćete imati dosta problema, a većina stvari se neće razvijati kako ste očekivali. Neki mogu imati konfliktne odnose sa kolegama, gde će fizički obračun biti neizbežan. Finansije će vam biti nestabilne. U vezama će biti dosta napeto.

Veliki nedeljni horoskop: Device su mnogima "zapale za oko", Lavovi imaju problema na poslu

Lavovi

Ovo nije vreme za brzoplete odluke. Oseća se tenzija između vas i vašeg emotivnog partnera, ukoliko ne "spustite loptu", kod nekih će doći do raskida emotivnih odnosa. Takođe, dosta problema na poslu i tenzija vas očekuju ovog meseca, prebrodićete situacije, ali ćete na kraju ostati bez energije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare