Radoš (27) supruzi poklanja svu pažnju: "Žene ne treba da obavljaju kućne poslove same"

"Ne bih baš za sebe rekao da sam supermuškarac, već samo da sam normalan i imam normalna shvatanja u današnje vreme gde ima svega. I trudim se da ljubav prema bližnjima iskažem delima, što je i najbitnije".

Sreda, 06.10.2021.

15:23

Izvor: B92

Radoš (27) supruzi poklanja svu pažnju:
Foto: Privatna arhiva

Podeli:

"Supermuškarac je moj muž Radoš. Srećna sam jer ga imam pored sebe. Uvek je tu za mene, a trenutno sam u drugom stanju. A on ide na posao, odrađuje sve kućne poslove koje ja ne mogu. Zbog novonastale situacije i pandemije, on mi kod kuće pomaže da se ošišam, ofarbam... Pomaže mi bukvalno sve - oko ručka, prostiranja veša, čiščenja kuće. Nikada nije pošao ili došao sa posla, a da me odmah nije poljubio, kao istomak (našu bebu). Svoju ljubav ne dokazuje skupocenim poklonima koji ne znače ništa, već delima i svojom neizmernom ljubavlju. I dok nisam bila u drugom stanju bio je uvek tu za mene moja podrška i oslonac! Trudi se da imamo srećnu i zdravu porodicu, da imamo lep i topao dom. Sav svoj napor ulaže u to. Možda nije imao sve što je želeo kao mali, ali znam da će sutra našem detetu biti najbolji otac na svetu, a za mene je najbolji muž i tako će zauvek biti! Njegov zagrljaj i njegova ljubav me čine jačom, čine da mogu sve što u životu poželim". Ovim rečima, Ivana Gavrilović iz Čačka prijavila je svog supruga Radoša za akciju "Biramo supermuškarce".

Radoš nije očekivao da će ga supruga prijaviti, pa je bio, kako nam je rekao "u šoku":

"Malo sam u šoku. Javio sam se na telefon, rekli ste mi da me je Ivana predložila za supermuškarca i ja sam... evo zatečen. Pre par dana mi je napomenula da mogu da očekujem iznenađenje, ali... ovo... nisam očekivao", rekao nam je Radoš vidno iznenađen.

Radoš Gavrilović (27) je rođen u Čačku, završio je školu za automehaničara, zaposlen je u "Uniprometu" i kako nam je rekao "obožava svoj posao".

*ALT

Pitali smo ga, kako se upoznao sa Ivanom:

"Upoznao sam je još u osnovnoj školi u četvrtom razredu i još tada sam gajio simpatije prema njoj. Iako živimo u istom mestu, put nas je odveo svakog na svoju stranu. Ona je radila u vojsci, nikada nije bila tu i slabo sam je viđao. Pre tri godine je napustila vojsku i vratila se u naš rodni kraj, a tako se vratila i u moj život. Naša veza je otpočela u julu 2019. godine. Odlučio sam da je zaprosim i da počnemo naš zajednički život vrlo brzo. Od decembra 2019. godine živimo zajedno, a u braku smo od septembra 2020 godine", rekao nam je Radoš.

"Kao što je Ivana napomenula sada čekamo bebu i mnogo smo srećni", naglasio je.

Radoš smatra da je sasvim normalno da svi učestvuju u porodičnim poslovima i obaveze kao što su usisavanje, pranje sudova mu ne padaju teško:

"Nikada ništa nisam radio zbog nekoga ili nečega. U kući, sve radimo zajedno. Tako se održava ljubav i srećan brak. Kao što ja pomažem Ivani, tako i ona meni. Ni Ivana, a ni ja ne smatramo to moranjem niti obavezom, to jednostavno samo tako ide", pojasnio je.

Tražimo supermuškarce Poèela je akcija "Ovo je supermuškarac". Ukoliko imate u svom okruženju muškarca sa posebnim kvalitetima, nekoga ko ima zanimljivu životnu prièu, ili muškarca za kojeg mislite da zaslužuje da ponese titulu supermuškarca, pišite nam a mi æemo tokom celog oktobra pisati o njima. Možete nam pisati na fejsbuk grupi Super žena, ili na imejl superzena@b92.net.
*ALT

Smatra da žena ne treba da obavlja sve kućne poslove sama:

"Srećan sam kada je i moja žena srećna. Ne smatram da žena treba sama da obavlja sve kućne poslove. Brak je zajednica dvoje ljudi, dakle, sve radimo zajedno i pomažemo se. I pre njene trudnoće sam joj pomagao isto kao i sada", istakao je.

Dodao je da će nastaviti tako i kad u porodicu dođe prinova:

"Srećan sam zbog buduće uloge tate, to je nešto najvrednije u životu, za to se živi. Trudiću se da budem dobar otac i dobar muž, jer to zaslužuje moja porodica. Oboje želimo da naša porodica, bude što brojnija i što srećnija", istakao je.

Kaže da se trudi da radi najbolje stvari u životu što može i da ljubav prema supruzi, deci, porodici, poslu, prijateljima najbitnija:

"Ne bih baš za sebe rekao da sam supermuškarac, već samo da sam normalan i imam normalna shvatanja u današnje vreme gde ima svega. I trudim se da ljubav prema bližnjima iskažem delima, što je i najbitnije", rekao je na kraju.

OVDE možete pogledati priče o supermuškarcima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.