Aktuelno

Nemojte im verovati: Ovi znakovi horoskopa su dvolični

Dvolične ljude je teško prepoznati, ali prema astrolozima, mogli biste ih raspoznati na osnovu njihovih horoskopskih znakova.

08.04.2024.

20:12

Izvor: Večernji.hr

3
Nemojte im verovati: Ovi znakovi horoskopa su dvolični
Kues/Shutterstock

Podeli:

Kad ste zajedno, ljubazni su i dragi. "Obožavaju" vašu novu frizuru, prvi vam čestitaju nakon napretka na poslu i misle da bi trebalo zajedno da popijete kafu. Ali, kad razgovarate s drugim prijateljem ili saradnikom, saznaćete da su vas ogovarali i žalili se svaki put kad okrenete leđa. Prema astrolozima, u ovim horoskopskim znakovima rođeni su dvolični ljudi.

Lav

Lavovi su otvoreni, šarmantni i pomalo teški. "Imaju smisla za dramatiku i vole da igraju različite uloge", kaže astrološka kolumnistkinja Bella Nguen. "U najgorem slučaju, Lavovi mogu biti lažovi željni pažnje." Ako ih zaobiđete na večeri, ne bi bilo u suprotnosti s njihovim karakterom da ispričaju neobičnu, neistinitu priču samo kako bi sve oči bile uprte u njih.

Rak

Da, Rak je drag i osetljiv, ali ovaj znak je i neverovatno ćudljiv. Malo je verovatno da će govoriti o drugima iza leđa, ali mogu pogrešno predstaviti sopstvene misli i mišljenja. "Simbol Raka su dva kruga okrenuta u suprotnim smerovima, tako da oni imaju tendenciju da spolja pokažu suprotno od onoga što osećaju unutra’, kaže astrološkinja Ansley Echols. "Budući da njima vlada Mesec, njihove su misli takođe  vođene njihovim emocijama. Jednom kad se otvore, možda su rekli nešto onako kako su se osećali tada, ali sada kad se osećaju drugačije, i razmišljaju drugačije."

Ribe

Poput Raka, Ribe su emotivne i brižne. Međutim, one su toliko saosećajne da će izgovoriti belu laž kako bi podržale vaša osećanja. "One znaju kada nisu iskrene i direktne, ali ako to održava mir, Ribama to ne smeta", objašnjava astrološkinja Joanne Lara. "Ovde nema nikakve zle kobi — oni samo žele da se osećate dobro. A, ako to znači da se moraju 'pretvoriti u ono što drugi žele da budu', učiniće i to", kaže Nguen.

Škorpija

"Škorpije su jako povučene i otkrivaju samo ono što žele da se vidi", primjećuje Nguen. A, ta tajanstvenost lako prelazi u dvolično, podmuklo ponašanje. "Škorpije su ambiciozni ljudi koji bi preduzeli sve kako bi postigli svoje ciljeve", kaže astrološkinja Emily Newman i dodaje: "Mogli bi da vam deluju kao vaš najbolji prijatelj pre nego što vas izmanipulišu kako bi postigli svoje ciljeve". Mogli biste provesti mesece ili čak godine u prijateljstvu sa Škorpijom pre nego što shvatite da niste tako bliski s njim kao što ste mislili - ili još gore, da vas sve vreme izigravaju.

Vaga

Diplomatske Vage dobro su poznate osobe koje vole ljude. "Kao znak na vagi, Vage neprestano važu prednosti i nedostatke i menjaju perspektive’, kaže Nguen. One su dvolične ako će to nekoga učiniti srećnim ili zadovoljnim, a to uključuje i ogovaranje. Lara kaže da Vage "ne mogu držati jezik za zubima" ako im kažete sočnu tajnu. Ali, zanimljivo je da će se iskreno kajati. "Vagama će biti krivo što su uništile vaše poverenje i reći će da će biti bolje... ali to ne znači da će sledeći put moći da čuvaju tajnu", napominje Lara. Iz nekog razloga to jednostavno ne mogu kontrolisati.

Blizanci

Neodlučni Blizanci najdvoličniji su znak zodijaka. Ovo ponašanje dolazi iz želje da se svide svima i budu deo svakog društvenog kruga. "Jedne minute će reći ili učiniti nešto, a sledeće će učiniti upravo suprotno; govore istinu u trenutku, ali kako se trenuci menjaju, tako se menja i istina", objašnjava Echols i dodaje: "Budući da njima vlada Merkur, oni su brzog uma, što znači da njihove misli neprestano jure, rastu i menjaju se". Alice dodaje da je energičnim Blizancima brzo dosadno "i mogu reći jednu stvar jednoj osobi samo da vide kako će reagovati, dok nekom drugom govore nešto sasvim drugo".