Aktuelno

Život se dramatično menja za 3 znaka: Neočekivana iznenađenja su pred vratima

Sredina između pomračenja 6. jula, konjunkcija Marsa s Uranom i drugog punog Meseca u Jarcu 21. jula definitivno će promeniti živote mnogih.

04.07.2024.

14:11

Izvor: Atma.hr/Suzana Dulčić

1
Život se dramatično menja za 3 znaka: Neočekivana iznenađenja su pred vratima
Jacob Lund/Shutterstock

Podeli:

Udahnite punim plućima – ul 2024. šokiraće nas nizom iznenadnih događaja. 5. jula događa se mlad Mesec u Raku, a nakon njega dolazi datum središnje tačke između pomrčina. Ono što je počelo od 25. marta do 8. aprila "pucaće" nekim međurezultatom koji će nam biti konačno jasan tek tokom pomrčina od 18. septembra do 2. oktobra.

To znači da stepen sudbine u julu doslovno prelazi skalu – nisu uzalud astrolozi zvali središnje tačke "danima prevaranta" – sudbina se poigrava s nama, može se dogoditi najneobičniji i najteže predvidljiv događaj.

Takođe, važan period u julu biće i konjunkcija Marsa i Urana u Biku – od 14. do 17. jula mogu se dogoditi sasvim jedinstveni događaji vezani za finansije, ali i uticaj muškaraca na živote žena. Tako se mnogi muškarci mogu odlučiti na ozbiljne radnje na kojima već dugo rade (recimo brak, razvod, selidba).

Bik

U vašem znaku događa se konjunkcija Marsa i Urana, što može doneti ključni događaj u vašem životu vezan za karijeru i status. Možda ćete biti postavljeni na važnu poziciju ili ćete steći fenomenalnu popularnost.

Takođe je verovatno da će u vaš život ući osoba koja će vas šokirati i izazvati ispad – to bi vrlo lako moglo biti zaljubljivanje.

fizkes/Shutterstock

Ovan

Vaš vladar Mars povezuje se s Uranom u sektoru finansija i samopoštovanja, što doslovno može dovesti do skoka vaše zarade zahvaljujući sponzorstvu prijatelja ili ispunjenju sna.

Onaj slučaj kada vam se iznenada i neočekivano na glavu "svali" nešto što će doneti uspeh i osećaj da ste sami sebi dovoljni.

Takođe, mogli biste iznenada finansijski da npredujete zahvaljujući uticaju prijatelja i online zajednice – mogli bi da vas preporuče kao stručnjaka.

Lav

U julu će se u vašoj karti formirati opozicioni aspekt između Venere i Plutona, što može doneti iznenadni izliv strasti ili pojavu strasnog obožavaoca. A za Lavove koji su u braku, od 12. do 15. jula postoji mogućnost ozbiljnih sukoba s partnerom.

Štaviše, moraćete da popustite partneru, ponašate se diplomatski i kompromisno – tada ćete pobediti, predviđa astrološkinja Julija Lifanova.