Aktuelno

Evo koji horoskopski znakovi se odlično slažu u krevetu s vašim

Proverite s kim možete imati nezaboravno seksualno iskustvo.

30.07.2024.

20:42

Izvor: Večernji.hr

4
Evo koji horoskopski znakovi se odlično slažu u krevetu s vašim
4 PM production/Shutterstock

Podeli:

Ovan

Ovnovi su uporni i pomalo agresivni kada osvajaju nekoga kako bi ga pridobili za seks. Preuzimaju inicijativu u osvajanju. Ne vole emocionalne igre, ali uživaju kada se neko igra s njihovom kosom. Vole i da se maze. Najbolji seksualni partneri: Lav, Vaga, Blizanci, Škorpija.

Bik

Ovaj znak je više senzualan nego seksualan. Više uživa u stimulaciji nego u samom seksu. Mrzi da gubi energiju i nije čudno da odugovlači s upuštanjem u seksualne igrice. Najbolji seksualni partneri: Škorpija, Rak, Devica, Jarac.

Blizanci

Blizanci nemaju nikakvih problema sa svojom seksualnošću i rado je ističu. Usuđuju se da imaju seksualne odnose na najneuobičajenijim mestima i ne stide se da govore prljavo. Obožavaju da flertuju i koriste svaku priliku za to. Osvajaju humorom i vole da eksperimentišu s novim stvarima. Najbolji seksualni partneri: Ovan, Blizanci, Strelac, Vodolija.

Rak

Rak seksu pristupa na kreativan i senzualan način. Intuitivni su i lako prepoznaju šta druga strana želi u seksu. Za njih je seks pun strasti, ali i nežnosti, i vole da se upuštaju u oralni seks. Najbolji seksualni partneri: Bik, Lav, Jarac, Ribe.

Lav

Ima jaki seksualni nagon, a oslanja se na svoj šarm prilikom lova seksualnog partnera. Lavovi su čisti hedonisti kojima je potrebna potvrda za njihove veštine. Vole da ih se hvali i da dobijaju komplimente, a uzvratiće vrućom predigrom i pokazaće kakvi su majstori u otkrivanju erogenih zona. Najbolji seksualni partneri: Škorpija, Ovan, Strelac, Lav.

Devica

Ovaj znak je pun energije i vrlo je seksualan. Uživa u dodirima koje koristi kao predigru ili masažu kako bi povećali dozu uzbuđenja. Devica će pružiti nežan, dobro isplaniran ljubavni užitak svom partneru. Najbolji seksualni partneri: Bik, Vaga, Ribe, Jarac.

Kotin/Shutterstock

Vaga

Vaga se često smatra najprofinjenijim od znakova zodijaka, s istančanim ukusom i izraženom osećajnošću. Zato ne čudi da se vage u seks upuštaju s partnerima koji će ih mentalno podstaknuti, a njihova predigra često je verbalna. Obožavaju da se služe detaljima za zavođenje poput seksi donjeg veša, pažljivo odabrane muzike. Najbolji seksualni partneri: Ovan, Blizanci, Lav, Strelac.

Škorpija

Škorpije su strastvene, požudne i imaju izraženu seksualnost. Njihov seksualni život je vrlo uzbudljiv i često će se upuštati u razne seksualne igrice u kojima će želeti da pokažu svoju moć i kontrolu. Često se bore sa sopstvenim željama, jer imaju jaku seksualnu želju, ali i jake emocije. Najbolji seksualni partneri: Bik, Lav, Škorpija, Ribe.

Strelac

Ovaj znak je jako šarmantan, nežan i pažljiv, ali Strelčevima brzo sve dosadi. Žude za spontanošću u seksualnom životu. Neretko su promiskuitetni, čak i kada su u vezi. Avanturistički su tip i vole da isprobavaju nove stvari. Najbolji seksualni partneri: Lav, Ovan, Blizanci, Vodolija.

Jarac

Kao i Škorpija, Jarac ima reputaciju kao jedan od najvažnijih seksualnih znakova, ali u isto vreme vrlo je senzualan. Ne treba mnogo komplikovati da se Jarcu probudi libido. Istovremeno, ne vole da zavode ni flertuju. Kada su u vezi, verni su. Ponosni su na svoju seksualnu izdržljivost. Najbolji seksualni partneri: Rak, Bik, Jarac, Devica.  

Vodolija

Ovaj znak je povodljiv i nekonvencionalan u krevetu. Voli kada ga zavode, ali nikada potpuno ne prepušta kontrolu drugoj strani. Kada nađe partnera koji mu odgovara, vrlo je maštovit. Najbolji seksualni partneri: Blizanci, Vodolija, Strelac, Devica.

Ribe

Ribe se dobro slažu sa svim vrstama ljudi i nemaju problema s privlačenjem drugih. U krevetu su romantični, senzualni i razigrani. Više se fokusiraju na užitak partnera nego na svoj. Najbolji seksualni partneri: Škorpija, Rak, Devica, Vaga.