Fitnes i dijeta

Fitnes trener objasnio kako se postižu željeni rezultati: "Ne ideš odmah po burek" VIDEO

Kada je najbolje vežbati, koliko često, da li je potrebno konzumirati preparate za bolji i brži napredak i na koji način? Gost jutarnjeg programa televizije "Prva" bio je Stefan Trailović, fitnes trener.

Ponedeljak, 06.11.2023.

16:22

Izvor: TV Prva/Superžena

Fitnes trener objasnio kako se postižu željeni rezultati:
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

Fitnes trener je u razgovoru sa voditeljem emisije otkrio zablude koje većina ima u vezi sa treniranjem i zdravim načinima ishrane.

"Vežbati zdravo znači i hraniti se zdravo. Ujutru ustaneš rano, ne ideš odmah po burek u nekoj pekari, nego popiješ čašu vode i spremiš neki zdravi obrok, kao što su jaja, ovsene, itd. Onda posle toga odeš na neki kardio, i samim tim ti dan krene lepše. Većina ljudii greši odmah čim se probude - ili zapale cigaru, ili se u krevetu izležavaju od 3 do 4 sata, i onda prođe ceo dan, generalno", kaže on.

Da bi se postigli vidlji rezultati, priča trener Trailović, neophodan je balans između ishrane i treninga. On je, takođe, naveo i koliko to procentualno znači.

"Neophodno je da bude 60 odsto zdrave ishrane i 40 odsto treninga da bi se postigli rezultati. To je neka moja procena".

A koju vrstu treninga preporučuje iskusni fitnes trener, detaljnije pogledajte u video-prilogu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare