Lepota žene

Pre tri godine bila je hodajući botoks, a danas izgleda potpuno drugačije: Šta se desilo? FOTO

Demi Mur nedavno je prisustvovala reviji modne kuće "Karolina Herera", u okviru tradicionalne Nedelje mode u Njujorku.

Sreda, 14.02.2024.

18:27

Izvor: Super žena

Pre tri godine bila je hodajući botoks, a danas izgleda potpuno drugačije: Šta se desilo? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Ona je za tu priliku nosila haljinu ravnog kroja i ogrtač u istom dezenu. Ipak, pažnju javnosti privuklo je njeno lice, koje se u potpunosti promenilo od 2021. godine, kada je prisustvovala reviji modne kuće Fendi u Parizu.

Te famozne godine pokazala je sveže botoksirano lice, a svi prisutni su bili u šoku kada su je videli u ulozi manekenke. Zaista, bila je neprepoznatljiva.

"Mislim da tu nema sumnje da su intervencije napravljene. To se vidi na prvi pogled. Po fotografijama koje sam video, radi se o stavljanju filtera u jagodičnu zonu. Moguće čak uz tu S-formaciju lica da se uklonio taj bucalni fet. To je jedan mali zahvat kojim se kroz usta ukloni deo masnoće u obrazima i dobije se ta S-linija, koju ima ceo Holivud", prokomentarisao je te godine za Dnevnik.hr izgled Demi Mur estetski hirurg Siniša Glumičić.

"Moguće je da je botoks zahvatio one mišiće za koje to nije bilo poželjno", dodao je.

Danas je sasvim drugačija priča. Demi Mur (61) vratila se prirodnijem izgledu i izgleda bolje nego 2021. Međutim, postavlja se pitanje – da li je sve delo prirode i nege ili estetska hirurgija ovog puta nije omašila njena očekivanja?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.