Ne budite policajac u vezi: Pustite muškarce da gledaju i neće vas varati

Seksolog iz Australije Nađa Bokodi tvrdi da će puštanje muškarca da gleda filmove za odrasle ili ide u striptiz-klub smanjiti njegovu želju za varanjem.

Petak, 28.08.2020.

13:35

Izvor: super zena

Ne budite policajac u vezi: Pustite muškarce da gledaju i neće vas varati
Foto: depositphotos/boggy22

Podeli:

Upozorila je žene da se ne ponašaju kao policajci u vezama.

"Kad sam se udala pre više od decenije, bila sam vrlo jasna u vezi s pravilima o tome kako moj muž treba da se ponaša. Kontrolisala sam sve što je radio. Ali to nije bilo dobro", rekla je.

Često su se svađali, a nakon svađe dolazilo je do napete tišine koju je bezuspešno pokušavala da ublaži.

Nađa je utvrdila da naređivanje partneru šta treba da radi, a šta ne može, može da dovede do propasti veze. Istakla je da smo naučeni da prava ljubav znači biti usmeren samo na jednu osobu, ali da gledanje filmova za odrasle ili striptiza ne znači da je ljubav manje jaka. Nađa tvrdi da zaljubljenost ne znači da ste postali aseksualni, a iako je prirodno osećati ljubomoru kada vaš partner gleda privlačnu osobu, to ne znači da na to treba da reagujete.

Rekla je da njena trenutna veza nije izgrađena na nepoverenju.

"Moj dečko ne traži moju dozvolu da ode u striptiz-klub i ne skriva Red tjub na mobilnom", kazala je Nađa, a prenosi Indeks.

"Manje je verovatno da će partner tražiti nešto ili se pobuniti ako ga ne ograničavate", zaključila je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.