Veze i odnosi

Ostvarite svoje seksualne maštarije, a da on i ne sluti da ste to uradile

Ženama je često neprijatno da govore o svojim fantazijama u seksu, pa neretko ostanu nezadovoljene u krevetu.

Utorak, 30.07.2019.

11:14

Izvor: index.hr, super zena

Ostvarite svoje seksualne maštarije, a da on i ne sluti da ste to uradile
Foto: depositphoto/EdZbarzhyvetsky

Podeli:

Ponekad nije lako priznati partneru o čemu maštate. Ipak, to ne bi trebalo da bude razlog da potpuno odustanete od maštarija.

Stručnjaci su otkrili načine na koje možete da pokušate da realizujete svoje maštarije, a da pri tom muškarca ne prisiljavate ni na šta što ne bi želeo da radi.

Ne zapostavljajte snagu dodira

Pre svega je važno da znate šta vaš partner voli. Pitajte ga gde želi da ga masirate i skoncentrišite se na ta područja, a zatim se usmerite prema onim tačkama koje vas uzbuđuju.

Ništa ne namećite

Jedna od najčešćih intimnih maštarija je igranje uloga, ali morate da znate da svom partneru ne bi trebalo ništa da namećete niti da ga prisiljavate da otkrije maštarije koje još uvek nije spreman da otkrije. Ako odlučite da igrate uloge, počnite sa nečim neutralnim, za šta ste sigurni da će biti prijatno i vašem partneru.

Idite polako

Druga poprilično česta maštarija je vođenje ljubavi na otvorenom. Ali ako želite ovakvu vrstu seksa, pobrinite se da se i vaš partner dovoljno opusti, pa birajte sigurnija mesta.

Saveti stručnjaka su da za početak počnete sa vođenjem ljubavi u svom dvorištu ili na nekom mestu gde imate osećaj kontrole.

Neke maštarije treba da ostanu maštarije

Stručnjaci ističu da nije važno da se ostvari baš svaka želja i da to ne znači da maštarije ne smete ni da spominjete partneru, kao i da razgovor o njima može da pomogne paru da izgradi veću bliskost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.