Aktuelno

Događaj koji će ih zauvek promeniti: Evo šta će preživeti 3 znaka horoskopa

Bilo bi dobro da znate šta vas očekuje u narednom periodu ukoliko ste među ovim znakovima.

11.09.2024.

15:29

Izvor: ATMA/theday/Suzana Dulčić

1
Događaj koji će ih zauvek promeniti: Evo šta će preživeti 3 znaka horoskopa
Rido/Shutterstock

Podeli:

Pomračenje 18. septembra u znaku Riba prekriće vas talasom sećanja iz prošlosti, jer tradicionalno ovo sazvežđe upravlja iskustvom naše duše i emocijama s kojima smo povezani kroz mnoge inkarnacije. No, biće i onih koji će upoznati novu osobu.

Budući da znak Riba upravlja osećanjima i ljubavlju u svom božanskom razumevanju, pomračenje 18. septembra mnoge će u potpunosti prekriti, pogotovo ako ste neku vezu započeli u martu 2024. godine. Stvar je u tome da se pomračenje od 18. septembra odnosi na mlad Mesec od 10. marta, u suštini jedan ciklus ili jedan od događaja.

Međutim, biće i onih koji će upoznati novu osobu, zato što su pre toga "sazreli" zbog teških duhovnih transformacija u 2024. godini.

Devica

Pomračenje se događa u vašem sektoru odnosa, pa biste mogli da vidite osećanja drugih ljudi prema vama. Inicijativa neće biti vaša, već će najverovatnije doći spolja.

Vaš budući partner mogao bi biti stariji od vas – i to najmanje 7 godina, budući da će Saturn u vrijeme pomrčine biti u konjunkciji s Mjesecom, a to obično “donosi” dolazak zrelih osoba u naše živote.

Budite sigurni da je karmički ovu osobu posebno poslao Svemir, njegov zadatak je da vas usredsredi na lični rast. Očekujte da će njegove reči odražavati ono što je trebalo da čujete pre mnogo vremena.

Dozbolite sebi da uronite u ona osećanja koja ste pažljivo izbegavali. Tokom pomračenja možete osetiti svoju ranjivost, pa će biti lakše da analizirate reči i postupke osobe ako još niste spremni da preduzmete korake.

PeopleImages.com - Yuri A/Shutterstock

Škorpija

Pomračenje se događa u ljubavnom sektoru, ali u slučaju Saturnovog uticaja može da nametne neke teške obaveze vašoj zajednici. Na primer, vaš partner možda nije slobodan ili će od vas zahtevati ulogu koja vam je prijatna, ali nije laka. Na primer, on može govoriti o detetu, ali vi još niste spremni za to.

Važno je da shvatite da je 18. septembar samo "prvi znak" promena koje će se dogoditi u vašoj ljubavnoj sferi.

U proleće 2025. godine biće teško izbeći promene – one će vas bezglavo prekriti, zato gledajte šta će se sada dogoditi. Ova situacija će se razvijati.

Rak

Pomračenje se događa u vašem sektoru vere, pogleda na svet, religije i širenja svesti. Ali Saturn, vladar vašeg bračnog sektora, učestvuje u tome. To znači da u vaš život može ući osoba iz druge zemlje ili možda kroz obuku.

Budite sigurni da će vam ona postati mentor i, čak i ako vaša romansa ne dobije ozbiljan nastavak, nakon ove ljubavi zauvek ćete se promeniti, navodi Julija Lifanova.