Izbor za "Ličnosti stila" 16. decembra u "Narodnom pozorištu"

Agencija “Fabrika” je pre 10 godina započela projekat za povratak životnog stila Srbije koji je spovođen u okviru drugih medijski pokrivenih događaja. S obzirom na izuzetno pozitivne reakcije auditorijuma kao i efektnost same ideje, agencija “Fabrika” je pokrenula nov projekat, događaj koji je sam po sebi brend : “Ličnosti stila”.

Ponedeljak, 30.11.2015.

11:13

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ova manifestacija je postala ne samo prestižna, već pre svega, društveno odgovorna sa izuzetnim kredibilitetom kada su u pitanju članovi žirija, dobitnici nagrada i timu ljudi u organizaciji ovog izuzetno medijski pokrivenog događaja.

Za ličnosti životnog stila 16.decembra u “Narodnom pozorištu” biraju se osobe koje se izdvajaju svojim autentičnim i pozitivnim stavom prema životu i radu i koje kao takve, treba da budu uzor mladima i opštoj javnosti. Akcenat se stavlja na promovisanje pravih vrednosti kroz njihov život i rad kao što su autentičnost, preduzimljivost, hrabrost, inovativnost, velikodušnost. Akcentovanjem ovih osobina i načina života agencija “Fabrika” želi da doprinese vidljivosti i značaju drugačije ”kulturne struje”. Struja koja bi trebalo da bude ”glasnija” u odnosu na, nažalost, trenutnu ”struju” površnosti i lošeg ukusa. Željeni ishod je da biografije pobednika zaokupe pažnju javnosti i pruže pozitivizam mladima koji se osećaju bespomoćno u današnjem vremenu sa iskrivljenom slikom o životu na “visokoj nozi”. Nagrađeni za ličnosti životnog stila postaju svojevrsni ambasadori pozitivnog životnog i stila ali i stava.

U kategorijama ličnosti životnog stila biraju se :

1. Mlada ličnost životnog stila

2. Porodica životnog stila

3. Tim životnog stila

4. Par životnog stila

5. Najstilizovanija ličnostivotnog stila

6. Žena životnog stila

7. Muškarac životnog stila

8. Ličnost životnog stila 2015.

Neki od članova žirija iz 2013te godine su Miloš Biković, Jasna Dimitrijević, Stanko Crnobanja, Igor Todorović, Jadranka Jovanović, Jelena Gajšek. Predsednik žirija i ove godine biće Profesorka Neda Todorović. Žiri koji u svakom smislu predstavlja, pokazuje i dokazuje prave vrednosti, pozitivizam, iskrenu borbu i talente koji su nestandardni. Oni su proglasili pobednike kao što je porodica Dugalić sa svoje petoro dece, Natašu Kovačević koja je pokazala borbu i istrajnost epskih razmera, Maju i Ivana Lalić kao primer para koji je po mnogo čemu uzor za jedan zajednički život, Dragana Ćosić kao Tv lice, Žena životnog stila novinarka Neda Valčić Lazović, Muškarac životnog stila Profesor Ratko Božović ,a po ziboru novinara ličnost životnog stila Emir Bekric i Brankica Stanković. Ove ličnosti životnog stila, kao i ostale koje su ponele ovu laskavu titulu, će ove godine proglasiti i dodeliti nagrade novim ličnostima životnog stila koji će još više proširiti ovu divnu ideju odnosno projekat modne agencija Fabrika o podizanju i širenju svesti ka istinski pravim životnim vrednostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare